Fred har fått råd fra tidligere brasiliansk VM-vinner

Fred er en av de fire United-spillerne som ble tatt ut til VM med Brasil, som er en av favorittene til å vinne VM 2022. Brasil er det laget som har vunnet VM flest ganger, med fem trofeer. Sist de vant var i 2002, da de vant 2-0 over Tyskland i finalen.

Freds agent, Gilberto Silva, var en av de brasilianske spillerne som spilte hele finalen. Fred var ni år gammel da finalen ble spilt, men han husker å ha sett alle kampene.

— Jeg husker 2002. Jeg husker noe fra 1998, men det er bare et lite glimt, jeg husker ikke mye. Men i 2002 husker jeg at jeg så hver eneste kamp i Japan. I Brasil var kampene klokken fem på morgenen, så jeg husker at jeg snakket med faren min for å vekke meg for å se hver kamp. Så det er mitt første minne og ja, det var det beste minnet for vi vant verdensmesterskapet, sa han til Manutd.com

Foot : Final / Germany - Brazil / Wc 2002
VM-FINALEN 2002: Brasil vant VM i 2002.

Fred husker spillerne som spilte i turneringen og beskriver de som heltene hans.

— Jeg husker alle veldig godt. I dag jobber jeg med Gilberto Silva. Han er agenten min og en fyr som vant verdenscupen, så jeg snakker mye med ham for å lære, for hvis du vinner verdensmesterskapet, vet du om dette.

— Så jeg snakker mye med ham, men jeg husker selvfølgelig at Ronaldo scoret i finalen. Jeg husker det. Ronaldinho, Rivaldo, det var mange spillere, Roberto Carlos, Cafu. Jeg har mange helter fra det verdensmesterskapet.

Brasil vant sin første kamp mot Serbia 2-0. De ligger i toppen av gruppe G, med like mange poeng som Sveits. Mandag ettermiddag møtes Brasil og Sveits, og det er viktig for Brasil med seier, så de kan legge seg alene i toppen av gruppa. Deres siste gruppespill-kamp spilles på fredag, mot Kamerun.