Fra versting til best på 37 minutter

Wow, denne kampen krever to spillerbørser.

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som ga sine børskarakterer.

Skalaen går fra 3 til 10.

– Vi ble rundspilt i siste halvdel av 1. omgang. Jeg hadde en pausebørs med mange på stryk, men så snur alt. Da velger jeg å belønne dem som sørget for at vi stoppet City, slo City, og snudde elendigheten til pur glede.

– Denne gangen gir jeg dere børsen for både 1. omgang og kampen totalt, for å vise hvor enorm forskjell dette endte med.

Min spillerbørs etter 90 minutter:
(se nederst for børsen etter 45 minutter)

David de Gea 8:
Har skylda for det andre baklengsmålet, men vi snur til seier – og han leverer DEN redningen like før slutt. Da glemmer jeg alt det negative, eller marginer som vi hadde med oss ellers.

Antonio Valencia 5:
Har nesten ikke kontroll på Sane, selv om det blir bedre etter pause, da United får justert seg. Likevel, føler han må straffes for plassering og mangel på å klare å håndtere Citys venstreving.

Eric Bailly 5:
Plasseringsmessig meget svak i siste halvdel av 1. omgang, og sliter mye mot kjappe og smarte City-spillere.

Chris Smalling 7:
Har skylda for det første baklengsmålet, men tar revansje og fullfører comebacket. DET belønner jeg ham for, comeback-kongen vår!

Ashley Young 6:
Har faktisk en slags kontroll på Sterling, og City kom seg egentlig ikke forbi på hans side før mot slutten. Forsøkte seg også offensivt et par ganger, uten hell, og har direkte flaks flere ganger. Han skulle hatt straffe mot seg, to ganger, men igjen, flaksen var på hans side, og det kan jeg ikke straffe ham for.

Ander Herrera 5:
Startet egentlig positivt, men da United falt ut av formasjonen så var han ikke god. Flink til å få frispark og drøye tid, men ingen stor kamp, egentlig.

Nemanja Matic 6:
En del ballkontakt, men usikker og merkelig svak med ball før pause. Spiller seg dog opp etter pause, som alle andre.

Paul Pogba 8:
Altfor usynlig, fullstendig borte da United trengte det på egen halvdel, og gjør det ikke lettere for seg ved å skulle drible 108 mann hvis han først lykkes med én finte. Men det var før pause.

Etter pause: To mål, målene som fikk oss tilbake og to av målene som snudde til seier mot Englands klart beste lag denne sesongen. Det gjør dette til en nydelig forestilling.

Jesse Lingard 5:
Altfor lite involvert, og altfor lite ut av det han gjorde denne gangen.

Alexis Sánchez 9:
Gjorde null og niks før pause. Så avgjørende for ALLE TRE MÅLENE etter kampen. Borte mot ligalederen, borte mot City, da de ville feire seriegullet. Takk, Alexis. Takk!

Romelu Lukaku 4:

Har kanskje vært vår beste utespiller i 2018, men lyktes med ingenting før pause og lite etter pause.

Marcus Rashford kom innpå for Alexis Sánchez i 82. minutt. Scott McTominay kom innpå for Jesse Lingard i 85. minutt, mens Victor Lindelöf kom innpå for Ander Herrera i 94. minutt.

Merk: Man må ha kommet innpå før 70. minutt for å få børskarakter.

Slik var spillerbørsen min etter 45 minutter:

David de Gea 5:
Det ble en del redninger, men det var mest grunnet svake avslutninger fra City-spillerne. Får skylda for 2-0, da han sparket ballen rett til motspiller, en scoring som så ut til å senke United mentalt i 1. omgang.

Antonio Valencia 3:
Har aldri kontroll på Sane, klarer aldri å blokkere innlegg, klarer aldri å gjøre noe som helst for å stoppe Citys venstrekant, og bidrar null offensivt.

Eric Bailly 4:
Grusomt posisjonelt, i et forsvar som ble utspilt og lekt med før pause. Eneste positive var at det så ok ut de første 20 minuttene.

Chris Smalling 3:
Som Bailly, all over the place utover i midtforsvaret, og blir knust i lufta på dødballen som gir 1-0 – et mål som selvsagt preger kampen.

Ashley Young 5:
Skulle hatt to straffer mot seg, men slapp unna og vi kan ikke trekke for at han har flaks. Samtidig var det ikke veldig bra, selv om han faktisk har en slags kontroll på Sterling gjennom mye av kampen. Det var først i andre posisjoner Sterling kom seg til sjanser i.

Ander Herrera 4:
Startet egentlig positivt, men da United falt ut av formasjonen så var han ikke god, og maktet ikke å beskytte/hjelpe Valencia på høyresiden.

Nemanja Matic 4:
En del ballkontakt, men usikker, preget og langt i fra det fyrtårnet han pleier å være. Merkelig svak med ball.

Paul Pogba 4:
Et par gode ting med ball, men altfor usynlig, fullstendig borte da United trengte det på egen halvdel, og gjør det ikke lettere for seg ved å skulle drible 108 mann hvis han først lykkes med én finte.

Jesse Lingard 4:
Skal få ett poeng for forsøket, men 0 for prestasjonen. Lyktes egentlig med null.

Alexis Sánchez 3:
Han løp, men får i motsetning til Lingard 0 poeng for forsøket og 0 poeng for prestasjonen. Gjør INGENTING.