– Fortjener flere tilskuere

Reservelaget sesongåpner med hjemmekamp mot Blackburn torsdag kveld. Ole Gunnar Solskjær håper i den anledning at flere United-tilhengere enn tidligere tar seg turen til Marston's Arena i Northwich.

Endelig er det alvor for reservelaget og nyutnevnt reservelagssjef Ole Gunnar Solskjær. 19.30 (norsk tid) er det avspark i Uniteds første seriekamp i FA Premiership Reserve League North 2008-2009. Motstander er Blackburn Rovers, som tjuvstartet reservelagssesongen med en 5-1-seier over Bolton for litt over 14 dager siden.

En optimistisk Solskjær har en klar beskjed før sesongsåpningen: "Reservelaget fortjener flere tilskuere". Reservelaget har slitt med å trekke de store folkemengdene til hjemmekampene i Northwich, en by som ligger omkring en time med tog unna sentrum i Manchester.

Solskjærs oppfordring har imidlertid lite med geografi å gjøre, men begrunnes med at laget spiller god og morsom fotball: "Gutta fortjener flere tilskuere fordi de spiller attraktiv angrepsfotball. Vi spiller fotball slik fotball skal spilles. Lagene vi har møtt så langt har gitt oss masse positive tilbakemeldinger. Det er tilfredsstillende for oss som lag, og spesielt for Warren (Joyce) og meg som trenere, at gutta leverer som vi ønsker", sier Solskjær.

"De fortjener virkelig et stort publikum. Blackburn har forresten startet sin sesong svært overbevisende med 5-1-seier i første kamp, så de er absolutt et godt lag. Kveldens kamp blir god og interessant", avslutter Solskjær.

Kilde: Manutd.com