Fornøyd med Saha

Sir Alex Ferguson var godt fornøyd med 1-0 seiren over Sunderland tross en dårlig første omgang. Spesielt fornøyd var sjefen med matchvinner Louis Saha.

«Jeg mener vi fortjente seieren, men det var en tålmodighetsprøve. I første omgang gikk pasningsspillet altfor tregt og vi skapte ikke mange sjanser», forteller SAF etter kampen mot Keane sine menn.

I pausen bestemte Ferguson seg for å bytte ut debutant Anderson med friskmeldte Saha. Det viste seg å gi resultater.

«Louis Saha ble et viktig oppspillingspunkt for spillerne. Vi har savnet hans hurtighet og styrke og vi er fornøyde med å ha han tilbake,» sier en fornøyd Ferguson.

I første omgang skapte ikke Fergusons elleve utvalgte de store sjansene, men sjefen selv forsvarer United angriperne med det faktum at de fire foran aldri hadde spilt sammen før.

«Anderson spilte sin første kamp, Tevez spilte helt foran alene og jeg mener han er best når han spiller bak noen, Eagles og Nani er to unge gutter. Det er nytt for dem så det var mangel på forståelse, og naturlig nok så forventer man det», sa Ferguson etter kampen.

Roy Keane retunerte til Old Trafford for første gang siden spillerkarrieren var over og Sunderland-manageren ble tatt godt i mot av United-fansen. Gjentatte ganger ble Keano-sangen fremført av hjemmepublikumet. Iren viste sin takknemlighet til United-fansen og var tydeligvis fornøyd med sitt lags innsats.

«United-fansen var fantastisk. Jeg er fornøyd med lagets innsats, men vi kunne ha testet keeperen deres litt mer.»

Kilde: manutd.com