– Forlenger ikke kontrakten

Ifølge agenten hans, kommer ikke Nemanja Vidic til å forlenge kontrakten sin med United med det første.

Nemanja Vidic er nå inne i det siste halvåret av kontrakten sin med United, noe som betyr at han faktisk står fri til å starte forhandlinger med andre klubber allerede nå i januar.

Ikke ferdig på toppnivå

32-åringen har startet 13 av de 20 seriekampene denne sesongen uten å ha klart å være den bautaen vi kjenner han på sitt beste. Faktisk har Vidic spilt midtstopper i fem av de seks kampene som har endt med tap sålangt.

Likevel har serberen trolig flere gode år igjen på fotballbanen, og i følge agenten hans, Silvano Martina, vil han ha få problemer med å finne seg en annen klubb, dersom han ikke føler for å forlenge med United.

– Det er mange klubber som følger Vidic nå, med tanke på kontraktssituasjonen hans. Han er en god spiller, og vil ikke ha noe problem med å finne seg en ny klubb. Men vi tar det rolig nå.

Foreløpig nei

– Det jeg kan si, er at han ikke kommer til å skrive under på noen ny kontrakt med United med det første, sa Martina til Radio Crc.

United kommer trolig til å fortsette å prøve å overbevise midtstopperen om at han bør bli værende i klubben også den neste sesongen, men det kan bli mye neglbiting og nervøse timer før denne situasjonen er avklart.