Forhaster seg ikke med spillerkjøp

– Du kan kjøpe en spiller i løpet av 24 timer, tro meg. Det er ikke et problem.

Sjelden har det vært større entusiasme rundt Manchester Uniteds overgangsmarked, og aldri før i Premier Leagues historie har det vært viktigere for Englands mestvinnende klubb å forsterke stallen.

Etter den skuffende 2013/2014-sesongen forsvant Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Alexander Büttner og Bébé ut portene, i tillegg til at klubbveteran Ryan Giggs la skoene på hylla ved endt sesong.

Ander Herrera og Luke Shaw har kommet inn, i tillegg til Juan Mata som kom fra Chelsea i januar. Det er imidlertid ikke nok, ifølge de fleste United-supporterne, som gjerne ønsker seg en midtstopper samt et rivjern på midtbanen.

Louis van Gaal er for øvrig ikke like stresset.

– Jeg ønsker å vurdere laget mitt og jeg får bare dømt spillerne når jeg er på treningsfeltet. Og jeg overfører min filosofi og jeg vet hvordan jeg skal utføre min filosofi. Det er det jeg jobber med, sa han, ifølge ManUtd.com.

– Ikke bare med spillerne som trente og spilte fotball i USA, men nå har jeg gitt sjansen til de andre for to uker også. Jeg synes det er rettferdig. Nå må vi vente og se. Du kan kjøpe en spiller i løpet av 24 timer, tro meg. Det er ikke et problem, fortsatte han.

– Jeg kunne ha diskutert dette (spesifikke overganger) med deg, men det kommer jeg ikke til å gjøre. Jeg kommer til å diskutere et med Ed Woodward, ikke med dere.