-Føler med Fletcher

Både Rooney, Evra og Carrick uttrykker sin sympati for Fletcher etter gårsdagens strenge røde kort fra Roberto Rosetti.

Darren Fletcher ble som kjent sendt av banen sent i gårsdagens semifinaleoppgjør mot Arsenal. Utvisningen kan se ut til å være veldig streng, og som følge av dette røde kortet må altså skotten stå over finaleoppgjøret. "Det så ut til å være veldig strengt" sier midtbanekollega Michael Carrick før han forklarer; "jeg sto rett bak han, og det så helt tydelig ut til at ballen endret retning når han taklet".

En annen spiller som var i faresonen til å miste finalen var venstreback Patrice Evra. Sammen med Rooney manglet han bare ett gult kort for å få suspensjon. "Jeg er veldig trist på Darren sine vegne. Det store skåret i gleden i kveld er at han ikke får spille finalen!" forteller franskmannen som selv tenkte mye på det å eventuelt måtte stå over finalen. "Jeg sa til sjefen at hvis vi ledet 3-0, så ville jeg gå av, fordi jeg ikke kunne miste finalen!".

"Det er en stor kamp å gå glipp av. Darren har vært fantastisk for oss de to siste sesongene, og hvis det er noen som fortjener å spille finalen så er det han!" sympatiserer Wayne Rooney, som altså også var i faresonen til å miste finalen. Både Rooney og Evra ble som følge av suspensjonsfaren tatt av banen, tjue minutter ut i andre omgang.

En mann som håper i det lengste på at Fletcher skal få spille finalen er sjefen selv, Sir Alex Ferguson. Han håper italienske Rosetti omgjør på avgjørelsen sin, slik at suspensjonen blir strøket. I Champions League kan en ikke klage på dommeravgjørelser i ettertid slik som i Premier League. Det eneste som kan hjelpe Fletcher er om Rosetti innrømmer sin feil i dommerrapporten, i så fall kan UEFA stryke det røde kortet. Dette er dog veldig uvanlig, og sjansen for at Fletcher dermed spiller finalen er liten.

Kilde: SkySports