Flott start for De Gea

Oppdatert kl 23.00: David De Gea voktet buret for Spania U21, og to United-aktuelle spillere var også i aksjon.

22-åringen spilte sin første kamp siden han var med å sikre seriegullet med United, men om han var preget av den lange pausen er ikke godt å vite, for russerne klarte ikke å plassere et eneste skudd på mål i løpet av 90 minutter.

De Gea fikk dermed en veldig komfortabel dag på jobben, da Spania sikret seg en 1-0-seier, etter at Thiago Alcantara la et flott innlegg til Alvaro Morata, som scoret. Dermed fikk spanjolene en veldig god start på EM. Nederland og Tyskland er også i samme gruppe, så en seier i første kamp var viktig for de spanske forhåndsfavorittene.

I gruppens andre kamp, var Nederland 3-2 over Tyskland, etter først å ha kastet bort en 2-0-ledelse. United-aktuelle Kevin Strootman spilte også hele kampen for nederlenderne.