Fletcher på scoringslisten

Ashley Fletcher (i midten på bildet) kom fra benken, og snart trodde alle at han hadde sikret Englands U20-lag uavgjort mot Frankrike.

Men selv om det var nære på, så gjorde ikke den unge United-spissen det.
Han ble sendt utpå med et kvarter igjen på kampuret i franske Bretagne, nærmere bestemt lille Saint-Brieuc. Stillingen i det Hawaii-pregede oppgjøret var på det tidspunktet 3-2 til hjemmelaget, etter at gjestene først hadde tatt en grytidlig ledelse ved Swanseas Matt Grimes.

Frankrike maktet ikke å svare på åpningsmålet før pause, men slo til gjengjeld kraftig tilbake med tre scoringer i løpet av 18 minutter i 2. omgang.

Fra 1-3 til 3-3

Chelseas Charlie Colkett ga så engelskmennene nytt håp med sin redusering få minutter etter Ashley Fletchers inntreden, og da den høyreiste United-spilleren fant ut at også han ville på scoringslisten, sto det plutselig 3-3. I det øyeblikket gjensto det bare fem minutter på kampuret, og jubelen sto i taket i den engelske leiren.

Dessverre skulle den samme jubelen snart sette seg fast i halsen. Franskmennene var nemlig ikke helt ferdige for dagen. Det gjorde innbytter Blin klinkende klart ved å fastsette sluttresultatet til 4-3 like før det elleville oppgjøret ble blåst av.

De to mannskapene møtes igjen allerede på søndag ettermiddag, også da i Bretagne.

P.S.: Tidligere United-, nå Birmingham-spiller Reece Brown (Wes’ lillebror), spilte hele kampen for England.