Flere ute på prøvespill

Flere reservelagsspillere er eller har vært ute på prøvespill hos andre klubber.

Som vi skrev her på united.no forrige uke, er kantspiller Michael Barnes (19) lånt ut til Shrewsbury for resten av sesongen.

I tillegg har tidligere United-helt Sammy McIlroy hentet inn forsvarer Michael Lea (20), på bildet, for prøvespill i Morecambe. Midtbanespiller/back Ritchie Jones (21) er tilbake i United etter korte prøvespill hos Stoke og Burnley. Jones' kontrakt går ut i juni, og det anses som tvilsomt at han får fornyet kontrakt. Angriper Sean Evans (20) har vært på prøvespill hos Cheltenham, og skal senere denne uken testes av Burnley.

Midtbanespiller Lee Martin (21) har returnert til United etter lån i Sheffield United. Grunnen til at Martin er tilbake er for at han skal få best mulig behandling for skaden han pådro seg i Sheffield for noen uker siden.

Ellers er midtbanespiller Conor McCormack (19) på jakt etter ny klubb, etter at han nylig ble løst fra kontrakten med United.

Midtbanespiller Sam Hewson og midtstopper Craig Cathcart (begge 19 år) har begge slitt med ankelskade i flere uker. Hewson kan være ute for resten av sesongen.