Flamengo ønsker seg Pereira: – Vi liker ham veldig godt

Det har lenge vært en kjent sak at Andreas Pereira ønsker å bli i Flamengo, også utover den nåværende utlånsavtalen med Rio-klubben som løper ut etter sesongen i England.

Tidligere har det blitt meldt at brasilianerne har vært i diskusjoner med United for å få en permanent overgang på plass og nå bekrefter Flamengo-president Rodolfo Landim at samtalene er pågående.

– Andreas er en Flamengo-spiller frem til midten av dette året. Vi har kontrakt med ham og vi liker spilleren, sier klubbpresident Landim til Globo Esporte.

– Vi har allerede hatt flere samtaler med Manchester United. Jeg kan bare si at Flamengo liker spilleren veldig godt.

Nå håper Landim at klubben får beholde Pereira etter sommeren også, når utlånet er over.

– Til syvende og sist ønsker vi å kunne sette vår lit til ham på permanent basis. Det er det vi vil.

AP (3)
VELLYKKET UTLÅN: Andreas Pereira har fått mye tillit i Flamengo. Dessverre ble han likevel syndebukk da han ga bort ballen før Palmeiras’ avgjørende scoring i Copa Libertadores-finalen.

Pereira gikk på lån til Flamengo mot slutten av overgangsvinduet forrige sommer. Siden den gang har han spilt 31 kamper, scoret fem mål og servert én målgivende pasning for Rio-klubben.

Belgiskfødte Pereira kom til United som 15-åring i 2011 og var lenge regnet som en av Uniteds mest lovende unggutter. Det store gjennombruddet har dog uteblitt, og 26-åringen står med flere kamper for klubbene han har vært utlånt til enn han har fått for førstelaget til United.

Skulle Pereira forlate United uten flere opptredener i rødt vil han ende på 75 kamper, fire mål og fem målgivende pasninger for førstelaget.

Midtbanespilleren har kontrakt med United ut 2022/23-sesongen, men klubben har også opsjon på en ett års kontraktsforlengelse.

FACEBOOK