– Flaks at vi bare tapte 1-0

VIDEO Etter onsdagens tap mot Derby i semifinalen i Ligacupen var Sir Alex Ferguson glad for at Manchester United ikke tapte mer enn 1-0.

Fergusons menn spilte en svært dårlig kamp og tapte fortjent mot Derby, som for tiden ligger på 18. plass i Championship.

"Det positive er at vi bare tapte 1-0. Det er et fantastisk resultat for oss, med tanke på hvordan vi presterte" sa Ferguson til Sky Sports etter kampslutt, ifølge Setanta Sports.

Sir Alex mente at United kunne sluppet inn fire mål i kampen, og at de hadde flaks når de bare slapp inn ett.

"I en semifinale trenger du alltid litt flaks, og det hadde vi i kveld. Nå skal vi spille på Old Trafford, og det vil utgjøre forskjellen", sa Ferguson.

United ga mange unge spillere muligheten i onsdagens kamp. Blant spillerne i startelleveren var Rafael, Jonny Evans, Darron Gibson og Danny Welbeck. Selv om Derby vant i kveld, vil United-manageren la de unge få spille i returoppgjøret også.

"Vi vil fortsette med de unge spillerne i returoppgjøret, fordi de fortjener å spille. De var de beste spillerne våre i dag. Jeg synes Gibson var en av de beste, og Welbeck fikk ingen hjelp, så det er urettferdig å dømme han", sa Ferguson.

Returoppgjøret spilles på Old Trafford tirsdag 20. januar klokken 21:00. Vinneren sammenlagt møter enten Tottenham eller Burnley på Wembley 1. mars.

Se Ferguson på ekstern a fra Sky Sports