GettyImages-1325782602(1)

Blodig Ronaldo-smell og Dalot herjet i Tsjekkia

Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Diogo Dalot, Victor Lindelöf og Scott McTominay starter alle for sine respektive land i kveldens Nations League kamper. Anthony Elanga sitter på benken for Sverige. Alle kampene har avspark 20:45.

United.no følger de viktigste hendelsene fra kampene live.

Tsjekkia – Portugal (0-4)

Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes og Diogo Dalot er i aksjon for portugiserne.

SLUTT

82 min: MÅL Diogo Jota!! Corneren svinges inn, der er Ronaldo høyest på første stolpe, han stusser ballen videre i feltet og denne gangen er det annen Diogo som dukker opp, nemlig Jota og header ballen i mål på bakerste.

77 min: Bruno Fernandes er ferdigspilt for kvelden og erstattes av Matheus Nunes. Ronaldo og Dalot er fortsatt på banen

65 min: Nesten sjanse for Patrik Schick, innlegget blir litt for høyt og sklir av pannen til spissen.

51 min: MÅL!! Diogo Dalot igjen (!) Der sitter den igjen for portugiserne og igjen er det «vår» høyreback. Denne gangen vender han inn i banen og klasker ballen ned i hjørnet med venstrefoten. Nydelig scoring fra ca 25-meter, svært utypisk Dalot-scoring.

PAUSE

45+4 min: Ronaldo handser i egen boks og Tsjekkia får straffe. Den klarer de ikke å omsette i mål. Patrik Schick går frem for å ta den, men skyter over målet og Portugal leder 0-2 til pause.

45+1 min: MÅL!! Bruno Fernandes. Nok en nydelig scoring, portugiserne ruller opp på venstresiden Mario Rui svinger inn et strøkent innlegg langs bakken, mellom keeper og forsvar som Bruno Fernandes bare kan løpe i mål. To United-spillere på scoringslisten!

33 min: MÅL, der sitter den og det er en United-spiller som gjør det. Det er Diogo Dalot som gjør sitt første landslagsmål.

Og det er en glimrende prestasjon av høyrebacken. Drar av presset, slår glimrende ut til Bruno og blir med i angrep. Innlegget til Bruno har retning mot Ronaldo, men blir litt for langt. I stedet går ballen etter hvert til Dalot, som med venstrefoten setter den mellom beina på keeper og inn.

12 min: Ronaldo ligger nede etter en duell med keeper. Blodet fosser fra nesen, men det ser ut til at de har fått plastret han opp.

Serbia – Sverige (4-1)

Lindelöf er i aksjon for svenskene.

SLUTT

90 min: Lindelöf prøver seg på et langskudd, men det går milevis over fra kapteinen.

69 min: MÅL!! Sasa Lukic. For en scoring! Lukic mottar ballen på 16 meter, legger til rette med et touch og curler ballen elegant i lengste. Da er det vel takk for i dag til Lindelöf og Elanga.

67 min: Gult kort til Milinkovic-Savic, som må stå over mot Norge.

64 min: Elanga kommer inn for målscorer Claesson, blir spennende å se om unggutten klarer å sette sitt preg på kampen.

55 min: Mitrovic prøver seg igjen, denne gangen rett på Robin Olsen i det svenske buret.

48 min: MÅL!! Aleksandar Mitrovic får hattrick sitt. Dusan Vlahovic spiller nydelig gjennom til Mitrovic, alene med keeper gjør han ingen feil og bredsider ballen i mål med venstrefoten. Nydelig forarbeid av Vlahovic.

PAUSE

45 min: MÅL!! Aleksandar Mitrovic. Kraftpakken er sterk som en serbisk okse og header inn sitt andre mål for kvelden. 2-1 til hjemmelaget.

18 min: MÅL!! Aleksandar Mitrovic. Serberne får enormt med plass på sin høyreside, Zivkovic sikter og treffer rett på pannebrasken til Mitrovic som ikke lar seg be to ganger, 1-1 i Serbia.

15 min: MÅL!! Viktor Claesson. Det er et nydelig mål av svenskene. Forsberg hælflikker et langt utspark videre til Kulusevski som er sterk i duellen og får løftet ballen videre til Claesson. Han bruker to touch før han vipper ballen elegant over den serbiske keeperen og i mål.

Skottland – Irland (2-1)

Scott McTominay er i aksjon for Skottland i kveldens kamp.

SLUTT

87 min: Gult kort til Scott McTominay

82 min: Ryan Christie – straffe.

50 min: MÅL!! Jack Hendry.

PAUSE

18 min: MÅL!! John Egan