Fem mål, fem målscorere

Enkel seier for U18-laget.

Mange savner det offensive samspillet og kreativiteten på Uniteds A-lag for tiden, men det er på ingen måte noe savn på Uniteds U18-lag.

Nå har Kieran McKennas lag scoret fire mål eller mer i ni av sine 23 kamper denne sesongen.

At det skjedde akkurat i dag, var ikke så overraskende. Serieleder United fikk nemlig besøk av bunnlaget Blackburn, og det skulle som ventet vise seg å bli rått parti. United stoppet ikke før det stod 5-0.

Nishan Burkart satte inn 1-0 – det er mulig at han var heldig med vinden, men vi skal ikke se bort fra at han mente det heller, og United gikk til pause med en 2-0-ledelse etter at James Garner satte inn Uniteds andre etter herlig forarbeid av Mason Greenwood.

Nevnte Greenwood fikk æren av å score Uniteds tredje selv, etter forarbeid av Dylan Levitt og Millen Baars. De to sistnevnte kombinerte på Uniteds fjerde, med Levitt som målscorer, før innbytter D’Mani Bughail-Mellor scoret oppgjørets siste mål.

United la dermed ytterligere press på Liverpools unggutter, og går uansett inn i de siste kampene for sesongen med et godt utgangspunkt.

U18: United 5-0 (2-0) Blackburn

U18 Premier League
Carrington
17. mars 2018

20. min.: 1-0 Nishan Burkart
30. min.: 2-0 James Garner
49. min.: 3-0 Mason Greenwood
65. min.: 4-0 Dylan Levitt
68. min.: 5-0 D’Mani Bughail-Mellor

Manchester United: Alex Fojticek – George Tanner, Di’Shon Bernard, Lee O’Connor, Brandon Williams – James Garner (Ethan Galbraith, 61.), Arnau Puigmal, Dylan Levitt – Nishan Burkart, Mason Greenwood (D’Mani Bughail-Mellor, 61.), Millen Baars (Dion McGhee, 61.).
Ubenyttede innbyttere: Matej Kovar, Aidan Barlow.