Scoret to ganger mot Frankrike

Marouane Fellaini herjet på Stade de France, og står med fem mål på sine tre siste landskamper.

Marouane Fellaini avsluttet sesongen på verst tenkelig vis da han ble utvist mot Hull, men for landslaget viser belgieren at han er i meget god form.

På 45 minutter scoret United-spilleren to ganger for Belgia, som spilte privatlandskamp borte mot Frankrike. Han sørget dermed for at lagene gikk til pause på stillingen 2-0.

Først slo Radja Nainggolan forsøkte et skudd fra rundt 25 meters hold. Ballen traff en offsideplassert Axel Witsel, før den spratt videre til en umarkert Fellaini på åtte meter. Alene med Lloris gjorde han ingen feil, og hamret inn ledermålet.

Mens det første målet var preget av mye flaks, var det andre målet ren klasse. Fellaini beveget seg meget smart i boksen, og da han fikk servert et flott innlegg fra høyre, var han nådeløs og stanget inn sitt andre.

Til slutt endte det 4-3 til bortelaget på Stade de France. Radja Nainggolan og Eden Hazard scoret hver sin gang for Belgia, mens Mathieu Valbuena, Nabil Fekir og Dimitry Payet stod for Frankrikes scoringer.

Belgia var det suverent beste laget i denne privatlandskampen, men to sene reduseringer gjør at resultatet ikke ser så stygt ut som det burde ha gjort.