Mason Greenwood senket Inter

United dominerte lenge, og til slutt kom målet. Det var det en 17-åring som stod for.

Lørdag ettermiddag fikk Manchester United sin første store test da de møtte Antonio Contes Inter i sommerens tredje treningskamp.

United bestod testen. United dominerte, og vant fortjent 1-0 mot Inter etter et finfint mål av innbytter Mason Greenwood.

Laget Solskjær valgte hadde mye tempo i seg, og så ellers mer toppet ut enn i de to første kampene – ingen blir overrasket om minst 8-9 av disse starter serieåpningen mot Chelsea.

United startet best, selv om starten ikke ble fullt så overbevisende som mot Leeds. United presset høyt, og hadde begge backene med i angrep.

Den første nevneverdige sjansen kom da Luke Shaw (av alle) fyrte av fra distanse etter et kvarter, men skuddet gikk like utenfor Inters mål.

Den andre backen, Aaron Wan-Bissaka, var nok likevel den spilleren som imponerte mest i starten. Aktiv offensivt, og solid defensivt, med noen susende taklinger.

Etter en halvtime kom kampens første store sjanse da United kom seg rundt på venstresiden etter fint spill. Dessverre ble timingen på Rashfords løp inn i feltet litt feil, og Luke Shaws lave innlegg havnet derfor litt bak ham, og han klarte derfor ikke å gi United ledelsen.

Victor Lindelöf hadde et herlig raid etter få minutter av Leeds-kampen, som skapte en kjempesjanse for Rashford, og også mot Inter dukket det opp et slikt løp. Denne gangen var det Daniel James som fikk sjansen, men avslutningen skled litt av foten hans.

Inters største sjanser før pause kom på hjørnespark, men heller ikke de klarte å få ballen i mål. Det stod 0-0 til pause.

Etter en pause uten noen United-bytter, så startet United best i andreomgangen også, og Jesse Lingard kom seg til en avslutning som ble reddet av en forsvarsspiller noen meter fra streken. Kort tid etterpå headet Matic en Rashford-corner i stolpen.

Det første United-byttet kom i det 57. minutt, da Victor Lindelöf måtte ut med en smell som forhåpentligvis ikke setter ham ut av spill altfor lenge. Inn kom Phil Jones. Noen minutter senere byttet Solskjær resten av laget.

Etter det var kampen lenge litt rotete, om enn fortsatt med United som det beste laget, men det var med innbytterne målet kom.

Ashley Young slo et brukbart frispark som keeper måtte gi retur på, og ballen endte hos Mason Greenwood. Greenwood vendte innover og dunket ballen i mål med venstrefoten på vakkert vis. Herlig mål av stortalentet!

Noen minutter senere satte han nesten inn et lekkert 2-0-mål etter et like lekkert Chong-forarbeid.

United-innbytterne, og Chong spesielt, skapte en del trøbbel for Inter-forsvaret.

Inters bytter skapte ikke det samme trøbbelet for United, og dermed ble det 1-0 til Manchester United.

Manchester United 1–0 (0-0) Inter

Singapore National Stadium, treningskamp (International Champions Cup)

Mål: 1-0 Mason Greenwood (76).

Manchester United: David de Gea (Sergio Romero 64) – Aaron Wan-Bissaka (Diogo Dalot 63), Axel Tuanzebe (Eric Bailly 63), Victor Lindelöf (Phil Jones 57), Luke Shaw (Ashley Young 63) – Paul Pogba (Scott McTominay 63), Nemanja Matic (Fred 63) – Daniel James (Andreas Pereira 63), Jesse Lingard (Juan Mata 63), Anthony Martial (Tahith Chong 63 (Angel Gomes 92)) – Marcus Rashford (Mason Greenwood 63).

Ubenyttede innbyttere: Joel Pereira, Matteo Darmian, Marcos Rojo, Chris Smalling, James Garner.