– Får ny kontrakt før sesongslutt

Mot ny og forbedret kontrakt i United, ifølge Daily Mirror.

Mange av oss fans hadde nok gitt opp håpet, og Mourinho virket særdeles lunken også.

«Hans kropp og min hjerne» var Mourinhos dom etter et Shaw-innhopp mot Everton, og hans uttalelser i april fikk oss til å tenke at Shaws United-karriere gikk mot slutten.

– Luke Shaw? Det er vanskelig for ham å være på benken. Hvorfor? Fordi jeg ikke kan sammenligne ham med Ashley Young, Darmian eller Blind. Jeg kan ikke sammenligne måten han trener på, hvor oppofrende han er, fokuset, ambisjonen. Jeg kan ikke sammenligne dem. Han er langt bak, sa Mourinho.

SHAW PÅ MEG: Luke Shaw og José Mourinhos forhold har fremstått noe turbulent fra utsiden, men nå ser det ut til at venstrebacken har overbevist Mourinho om at han kan ha en fremtid i United.

Bjarte Valen skrev en uttalelse om denne uttalelsen her.

I desember startet Shaw endelig en seriekamp igjen for United, og i det siste har kampene kommet jevnt og trutt for engelskmannen – sannsynligvis grep han sin siste sjanse.

Nå melder James Nursey i Daily Mirror at Mourinho er overbevist nok til at United vil tilby Shaw en ny og forbedret langtidskontrakt før sesongen er omme.

Den nåværende kontrakten gikk i utgangspunktet ut i 2018, men United skal ha utløst forlengelsesopsjonen som gjør at den samme kontrakten nå går ut sommeren 2019. United skal derfor uansett ikke risikere at han går gratis denne sommeren.

Det skal påpekes at Nursey ikke er den i avisa som følger United tettest.