Frankrike tok seg videre

Uten Schneiderlin og Martial snudde Frankrike 0-1 til 2-1.

Etter å ha vunnet sin gruppe med syv av ni mulige poeng på tre kamper kom Frankrike seg problemfritt videre til EMs utslagsrunder.

Søndag ettermiddag var det Irland som stod på motsatt banehalvdel da Didier Deschamps menn tok seg videre fra EMs åttendedelsfinale.

United er representert ved både både Morgan Schneiderlin og Anthony i det franske landslaget. Schneiderlin har til gode å spille for hjemlandet sitt så langt denne turneringen, men Martial har én kamp fra start, og én som innbytter. Verken Schneiderlin eller Martial fikk spilletid mot Irland.

Irland sjokkåpnet da de tok ledelsen etter to minutter undertegnet ex-red Robbie Brady. Videre ble det fult kjør fra Frankrike, og i 2.omgang fikk de uttelling. Atletico-spiss Antoine Griezmann ble helten for Frankrike da han scoret begge målene som ga vertsnasjonen seieren i den franske snuoperasjonen som endte 2-1.