Everton forbi igjen

Slo Solskjær, Zaha & co. Manchester City vant med ti mann.

De blå fra Liverpool tok ledelsen 1-0 da et Deulofeu-skudd gikk i korthjørnet etter rundt en time. Et sånt skudd som en vanligvis forventer at keeper tar i utgangspunktet, men fordi ballen skiftet retning var det en veldig vanskelig oppgave for David Marshall. Marshall var ellers grunnen til at Cardiff fortsatt var med i kampen, etter noen strålende redninger i førsteomgangen.

Men Cardiff gir seg ikke  lett, og med litt over 20 minutt igjen på kampuret kom utligningen. En dødball endte hos Cala, som puttet ballen i nettet bak ex-red Tim Howard.

Cardiff City v Norwich City - Premier League
KOM INN: Zaha kunne fått straffespark mot slutten for Cardiff.

Cardiff byttet inn Wilfried Zaha i håp om at han skulle avgjøre, men David Marshall forble nøkkelfiguren på Cardiff-laget. Lukaku var nære å score 2-1, men Marshall vartet opp med en ny strålende redning. Zaha gjorde uansett en del spennende på de minuttene han fikk, og skapte litt kaos i Everton-forsvaret. På et tidspunkt burde han kanskje også fått straffe, selv om den ikke var soleklar. På overtid fikk han en sjanse også, men skle slik at han ikke fikk avsluttet skikkelig.

Det så ut til å ebbe ut i 1-1, men rett før slutt scoret Seamus Coleman for Everton, og det ble en marerittdag for Ole Gunnar Solskjær og Cardiff.

United og Everton har like mange kamper spilt nå, og Everton har tre poeng mer.

Manchester City v Newcastle United - Premier League
RØDT: Vincent Kompany fikk rødt kort for City.

Mange så nok for seg poengtap for Manchester City mot Hull da Vincent Kompany fikk et tidlig rødt kort etter å ha felt Jelavic mens kroaten hadde en åpenbar scoringsmulighet, men de lyseblå ga seg ikke. David Silva hadde en veldig god kamp, og satte inn 1-0 til bortelaget ikke lenge etter det røde kortet. Rett før slutt doblet Dzeko, og City tok en viktig seier i kampen om seriegullet.

At det røde kortet var en såkalt «professional foul», heller enn for en brutal takling (for eksempel), gjør at Kompany er tilbake fra suspensjonen til ligakampen mot United.