Evans tilbake på OT

Jonny Evans vil kommende sesong få sjansen til å presse på for en førstelagsplass på Old Trafford.

Den Belfast-fødte 19-åringen innledet 2006/07-sesongen på lån i belgiske Royal Antwerp og avsluttet den med fire måneder i Roy Keanes Sunderland. Nå er det slutt på eksiltilværelsen.

Evans har tidligere gitt uttrykk for at han godt kunne tenke seg å bli på Stadium of Light en periode til. I så fall ville han blitt ønsket hjertelig velkommen tilbake av Keane. Uniteds ex-kaptein er så fornøyd med Evans' bidrag i opprykkskampen at han gjerne ville ha gjort ham til "svart katt" på fast basis. Likevel er Keano realistisk nok til å innse at det ikke vil skje. Til det er Jonny Evans rett og slett for høyt vurdert av Uniteds trenerstab.

Nå viser det seg at Keane ikke en gang vil få nyte godt av en ny låneavtale. Jonny Evans har nemlig fått beskjed fra SAF om at han heretter skal møte til daglige treninger på Carrington. Det er spilleren selv som forteller dette til Belfast Telegraph.

"Manageren har gjort det klart at jeg ikke vil bli lånt ut. Jeg skal tilbake til United, så får vi se hva som skjer. Jeg skal være med på sesongoppkjøringen, og han har mer eller mindre sagt at jeg skal få spille.

"Det er jo i Manchester United jeg ønsker å være. Jeg er Manchester United-fan, og helt siden jeg skrev under for klubben har jeg hatt som målsetting å komme meg inn på førstelaget. Nå henger gulroten like foran nesen på meg, så nå er resten opp til meg selv," sier Evans.