– Du taper bare ikke en slik kamp

– Så enkelt er det for en Manchester United-supporter, sier Marcus Rashford.

Etter en strålende vinter, der Ole Gunnar Solskjær fikk en drømmestart som United-manager, har det meste gått på tverke den siste tiden.

Spillerbørsen: David slått ut av Goliat

United trøbler i begge ender av banen. Samtidig som det nærmer seg ni timer siden sist United scoret i åpent spill, er David de Gea nå bare en skygge av sitt vante jeg.

FORMEN SOM FORSVANT: Marcus Rashford er inne i en solid måltørke om dagen etter en god vinter. Det nærmer seg nå ni timer siden United scoret i åpent spill.

Uniteds spill i 0-2-tapet mot byrivalen Manchester City var en forbedring fra den nitriste forestillingen mot Everton, men et tap mot byrialen smerter likevel.

Særlig for en av de som er født og oppvokst i Manchester.

– Det føltes ikke som om vi var Manchester United og vi spilte ikke som Manchester United. Slik skal det ikke være, sier Marcus Rashford til Sky Sports.

– Glem ligaen og topp fire. Du taper ikke en slik kamp. Så enkelt er det for en Manchester United-supporter. Et minimum er å jobbe hardt og gi alt for klubben, for supporterne og for oss selv, legger Rashford til.

Unggutten sier de siste ukene har vært tøffe.

– Vi hadde ikke ventet å være i denne situasjonen. Det er skuffende at vi ikke klarer å prestere slik vi gjorde i januar, påpeker han.