Laget straffe da England kastet bort to poeng

Samuel Johnstone og England rotet bort to poeng på overtid mot Irak

Manchester Uniteds lovende keeper Samuel Johnstone og hans England rotet bort to viktige poeng i U20-VM. England ledet 2-0, men to sene mål av Irak, det siste tre minutter på overtid, ødela kvelden for England.

England tok ledelsen da kapteinen Conor Coady fant veien til nettmaskene like før pause.

Liverpool-spillerens scoring var den eneste før hvilen, men det tok ikke lang tid før England var frempå igjen.  Middlebroughs Luke Williams økte til 2-0 bare snaue åtte minutter ut i 2. omgang og da virket det hele avgjort.

Sam Johnstone vartet opp med en strålende dobbeltredning på stillingen 1-0 til England, men gikk fra helt til syndebukk da han laget straffe etter 74 minutter. Johnstone fikk også gult kort etter å ha felt en Irak-spiller i 16-meteren.

Straffesparket satte forsvarsspilleren Ali Faez i mål. På overtid utlignet Iraks Ali Adnan og kampen endte 2-2.

Se høydepunkter fra kampen her.

Erstatteren avgjorde

Henriquez og Chile fikk en god start på U20-VM i Tyrkia med seier i den første kampen mot Egypt.

Det er likevel ikke helt utenkelig at Henriquez svetter litt ekstra i kveld.

United-spissen startet kampen for Chile, men ble byttet ut etter noen minutters spill i 2. omgang. Mannen som erstattet United-spilleren, Bravo, levde virkelig opp til navnet sitt da han ble matchvinner med sin 2-1-scoring etter 76 minutter.

Det var imidlertid Egypt som startet kampen best og Mahmoud Kahraba sendte pyramidelandet i føringen etter bare ti minutter. Nicolas Castillo utlignet for Chile et kvarter etter og 1-1 var også stillingen til pause.

Chile topper dermed gruppen, før kveldens kamp mellom England og Irak.

Neste kamp for Henriquez og Chile er allerede onsdag mot England.

Du kan se høydepunktene fra kampen her

Tap for Varela

Guillermo Varela og Uruguay fikk en dårlig start på VM i gruppe F, med 0-1-tap mot Kroatia.

Varela spilte hele kampen for Uruguay, men han og forsvarskollegaene kunne ikke forhindre at Kroatias Rebi noterte kampens eneste mål like før pause.

Neste gang Uruguay skal i aksjon er onsdag mot New Zealand. Det bør være en overkommelig motstander. I sin første kamp tapte Ne Zealand 0-3 for Usbekistan.