Netherlands v Belgium: UEFA Nations League - League Path Group 4

Malacia inn som stopper da Nederland vant mot Belgia

Christian Eriksen var den eneste av de tre United-spillerne som spiller fra start for sitt landslag. Raphaël Varane og Tyrell Malacia startet kampen på benken. Varane måtte se Eriksen herje med det franske laget gjennom 90 minutter, mens Malacia kom inn ved pause og var en viktig bidragsyter til at Nederland slo nabolandet Belgia og vant gruppe A4.

United.no fulgte de viktigste hendelsene fra kveldens United-involverte landskamper som hadde avspark klokken 20.45.

Danmark (2-0) Frankrike

Nations League, A1
Parken, København

SLUTT

90 min: Danskene på tribunen reiser seg for sine gutter og stemmer i «Vi er røde, vi er hvide». Lett å forstå med kampen de danske drenge har levert i Parken i kveld!

85 min: Kjempesjanse for Danmark! En ny Eriksen corner svinges inn med stor kraft. Ballen stusses videre mot bakre hvor Martin Braithwaite venter. Utrolig nok klarer ikke den tidligere Barcelona-spilleren å nikke ballen i mål fra 3 meter og Areola får kastet seg over ballen.

80 min: Gult kort til Danmarks Rasmus Højlund.

70 min: Frankrike nærmer seg noe nå. Knallhardt skudd fra 15 meter som går rett på Schmeichel

68 min: Mbappé frempå igjen. Langskudd som tar innom en dansk spiller og treffer Schmeichel, nok til at det blir ny corner.

67 min: Kasper Schmeichel varter opp med en strålende redning. Kylian Mbappé spilles gjennom og alene med Danmarks keeper. Den rutinerte keeperen legger igjen foten og parerer til corner.

60 min: Danskene med dobbeltbytte. Den danske landslagssjefen har på ingen måte tenkt å vente dette ut. Setter på spillere med offensiv kraft i Jesper Lindstrøm og Rasmus Højlund.

54 min: Gult kort til Danmarks Thomas Delaney.

46 min: Didier Deschamps gjør to bytter i pausen for å forsøke å snu kampen. Youssouf Fofana og Jonathan Clauss inn for Eduardo Camavinga og Benjamin Pavard

46 min: Andre omgang i gang!

PAUSE

39 min: MÅL! Eriksen slår den påfølgende corneren på bakre stolpe hvor Andersen header ballen tilbake til Delaney som sklir ballen ut til Skov Olsen som banker inn 2-0 for Danmark! For noen scener i Parken

38 min: Eriksen holder på å skru en corner direkte i mål! Dansken får vist frem foten sin på alle mulig måter i kveld!

36 min: Ny gigantisk sjanse for Danmark og igjen er det Eriksen som er arkitekt. Svinger en corner inn på første stolpe hvor Areola må frem med en kjemperedning for å slå til ny corner.

33 min: MÅL! Kasper Dolberg gir danskene ledelsen! Christian Eriksen vender spillet på nydelig vis fra høyre mot venstre med en strålende pasning diagonalt. Mikkel Damsgaard tar med seg ballen, vender opp og pisker ballen inn foran mål. Der har Dolberg lurt seg på blindsiden av sin stopper og sklir inn 1-0 til Danmark!

20 min: Eriksen slår en aldeles fantastisk pasning på tvers mot Andreas Skov Olsen og åpner opp hele det franske laget med én pasning. Helt absurd presisjon fra den danske United-spilleren. Dessverre for Danmark setter Skov Olsen avslutningen rett på Areola i det franske buret.

1 min: Kampen er i gang!

Før kampen:

I forkant av kveldens kamper har både Frankrike-trener Didier Deschamps og lagkamerat Raphaël Varane begge snakket varmt om Christian Eriksen da de møtte pressen før kamp, noe som britiske Metro har plukket opp og gjengitt:

– Eriksen har imponert meg. Ikke bare på grunn av det som skjedde som var meget dramatisk, men evnene han viser i klubbhverdagen sin i den posisjonen han spiller er bemerkelsesverdig, sa den franske landslagssjefen.

Da pressen fulgte opp med å spørre Varane om sin nye lagkamerat på klubblaget

– Vi er veldig glade for å se ham på dette nivået etter det han har vært gjennom. Han kommer med erfaring og Christian er en type som jeg setter pris på. Han klarte å integrere seg raskt i troppen, og har mange kvaliteter som er gode for laget.

Nederland (1-0) Belgia

Nations League, A4
Johan Cruijff Stadion, Amsterdam

SLUTT

74 min: MÅL! Virgil van Dijk sender Nederland i føringen!

60 min: Selv om Daley Blind fortsatt er på banen og Malacia kom inn for Nathan Ake er det Tyrell Malacia som spiller som den tredje stopperen, mens Blind fortsatt spiller ute på venstre vingback.

46 min: Tyrell Malacia entrer gressmatta og kommer inn for Nathan Ake.

PAUSE

30 min: Steven Berghuis må gå av skadet. Inn kommer Cody Gakpo som ble linket sterkt til United i sommer.

6 min: Gult kort til Timothy Castagne.