Jubelkveld for Giggs, James og Levitt

Sikret seg sitt andre strake EM-sluttspill.

Wales gjorde jobben de måtte gjøre – nemlig å vinne over Ungarn tirsdag kveld.

Aaron Ramsey ble den store helten med sine to scoringer. Det er mulig at det andre målet burde ha blitt annulert for offside, men i EM-kvalifiseringen er det ikke VAR.

Ungarn hadde ikke mye å stille opp med i Cardiff og Wales vant til slutt fullt fortjent.

Ramsey-dobbel

Det tok vertene 15 minutter å ta ledelsen. Gareth Bale fikk ballen ute til høyre og svingte inn ett innlegg som traff pannebrasken til Aaron Ramsey. Et typisk Ramsey-mål.

Utenom scoringen skjedde det ikke så veldig mye i den første omgangen og hjemmelaget ledet dermed 1-0 til pause.

To minutter ut i andreomgang skulle Cardiff City Stadium eksplodere. Davies slo et presist frispark som traff Moore. Han fikk ballen videre til Ramsey som lusket på bakre stolpe og derifra gjorde midtbanespilleren ingen feil og doblet ledelsen for Wales på sin gamle hjemmebane.

HELTEN: Aaron Ramsey – her fra tiden i Arsenal.

James-show

Halvspilt ut i den andre omgangen skulle Daniel James få sjansen sin. Han fikk ballen fra Joe Allen og ute til venstre skjærte han seg inn i banen og prøvde å curle ballen i lengste hjørnet. Dessverre gikk ballen rett utenfor mål. Forsøket kunne ligne veldig på det målet han scoret mot Crystal Palace.

James var et konstant uromoment fra sin venstrekant og fikk vist frem farten sin ved flere tilfeller.

Det er som å spille mot en på motorsykkel. Så rask er han. Jeg har faktisk aldri de siste årene sett en like rask spiller som han. Det må i så fall være Mbappé. Han (James) er uvirkelig, sa Marco Rossi, Ungarns trener før kampen.

22-åringen burde også hatt én målgivende pasning til tomålscorer Ramsey, men Gulasci i Ungarn-buret nektet Ramsey sin tredje scoring for kvelden.

Like før slutt fikk også United-spilleren gult kort. Et helt korrekt sådan.

Han fikk aldri oppleve det som spiller, men nå skal Ryan Giggs til EM som trener for Wales.

Det betyr at vi har muligheten til å se nevnte Giggs, Daniel James og Dylan Levitt i neste års mesterskap.

KVALIFISERT: Til neste års EM-sluttspill.

Wales 2-0 Ungarn