Er erstatteren funnet?

United fant McKenna-erstatteren internt, ifølge vanligvis pålitelig kilde.

Kieran McKenna gjorde en finfin innsats som U18-sjef, og José Mourinho ble imponert nok til at han fikk forfremmet McKenna til å jobbe med A-laget.

Det innebærer også at United måtte finne en erstatter for Kieran McKenna.

Ifølge Training Ground Guru – som pleier å ha god kontroll på slikt – blir det Neil Ryan som erstatter McKenna. Neil Ryan har de siste årene ledet Uniteds U16-lag, og han kjenner altså mange av spillerne godt allerede.

LES OGSÅ: Avsluttet Østerrike-oppholdet med tap

44-åringen har vært i United i en årrekke, og historikken i klubben går i tillegg en en del lenger om vi ser på familiebånd – hans far Jim, som mange av dere nok husker, jobbet under Sir Alex Ferguson fra 1991 til 2012 i ulike roller – inkludert som assistentmanager. I tillegg spilte Jim Ryan i klubben fra 1963 til 1970, men uten å spille veldig mye siden han var i direkte konkurranse med en viss George Best.

Les vår Jim Ryan-profil HER.

Neil Ryan reiste som sin far til USA i løpet av spillerkarrieren, før han avsluttet den i lokalfotballen i Manchester gjennom spill for Altrincham og Trafford.

Vi avventer gratulasjonen til den offisielle bekreftelsen kommer, men mye tyder uansett på at Neil Ryan er neste års U18-manager.