– Er det ikke disse kampene han skal avgjøre?

Alexis Sánchez, Paul Pogba og Nemanja Matic får alle så hatten passer på united.no-børsen.

Ingen flyt, ingen tæl og ingen mål.

Det som skulle være en komfortabel dag på Old Trafford etter den elleville derbyseieren mot Manchester City ble i stedet et ydmykende tap for Premier Leagues tabelljubmo etter 90 minutter på krabbegir.

Det gir utslag på united.no-børsen!

David de Gea – 7

Forsvarer umiddelbart nominasjonen til årets spiller i Premier League. Henter fram det som har blitt hans obligatoriske feberredning når han er nede og stopper skuddforsøket fra Jake Livermore i første omgang. Dessverre holder det ikke til poeng denne gangen.

Antonio Valencia – 5

Kapteinen er en relativt trygg havn på sin høyreside på Old Trafford, men i kamper som dette savner vi 32-åringens ving-gen. Hva har skjedd med innleggsfoten?

Chris Smalling – 6

West Bromwich får bekymringsverdig mye rom foran forsvarsfireren til United, men Smalling har god kontroll på robuste Salomon Rondon. Vanskelig å trekke forsvaret for baklengsmålet som kommer på et hjørnespark i andre omgang.

Victor Lindelöf – 6

Fikk nok en gang ros for sine kvaliteter som spillende stopper av Mourinho, som sparte Eric Bailly, men Matic tar ansvar for de fleste oppspillene.

Ashley Young – 5

Ingen store utfordringer defensivt. Tilbringer mesteparten av tiden på banehalvdelen til West Bromwich, men er ikke veldig effektiv i det han foretar seg.

Ander Herrera – 5

Snytt for straffe av Paul Tierney, men ofres av José Mourinho allerede i pausen for et formasjonsskifte etter 45 minutter med «gåfotball». Har et balltap til Jay Rodriquez som kunne endt med scoring for Livermore.

Nemanja Matic – 5

Hva i alle dager er det serberen gjør på 0-1? Riktignok er han hardt presset av Craig Dawson, men står uansett igjen som syndebukk. Virker for øvrig komfortabel når han kan konsentrere seg om å strø enkle pasninger fra dypet til backer og indreløpere, uten at det hjelper på resultatet.

Paul Pogba – 4

Ikke i nærheten av å sette sitt preg på kampen som han gjorde i snuoperasjonen på Etihad, noe som understrekes av at han bare får 58 minutter. Ingen flyt, manglende tempo, mange feilpasninger og vonde touch – noe som for øvrig gjaldt de fleste av Uniteds offensive spillere på en dag da ingen verdens ting skulle stemme. Pådrar seg også gult kort for en unødvendig hands.

Juan Mata – 5

Foretrekkes gjerne i hjemmekampene der United forventer å ha mye ball, men som hos mange av de andre, spretter ikke ballen spanjolens vei. Et skummelt skudd fra 20 meter i det 53. minutt, men for øvrig lite involvert i det United skaper av sjanser.

Romelu Lukaku – 5

Misbruker alle sine tre sjanser mot Ben Foster. Den første reddes av den tidligere United-keeperen, den andre spoleres av et dårlig touch, mens den tredje er en heading som slås til side etter et tigersprang.

Alexis Sánchez – 4

Er det ikke disse kampene vi forventer at han skal avgjøre til Uniteds fordel? Energibunten skviser og skviser, men det blir lite sprut. Forsøker på sett og vis å sette tempo på angrepsspillet, men det blir ingenting av verken raidene eller de ambisiøse stikkerne.

Jesse Lingard – 6

Bidrar med sårt tiltrengt energi i andre omgang. Blokkeres etter ett minutt på banen, og har et langskudd utenfor i det 69. minutt.