Slik er årets United-drakt

Se hvilke drakter Manchester United skal bruke i 2014/15-sesongen.

Tiden etter sesongslutt og frem til sesongstart er en eneste lang ventetid for ihuga fans. Denne sommeren har fotballtilhengerne vært bortskjemte med et underholdende VM.

For enkelte er Manchester United alt som gjelder, og da er det spesielt to høydepunkter i løpet av sommeren: Offentliggjøringen av terminlisten, og offentliggjøringen av neste sesongs drakter.

Mandag ble draktene for neste sesong offentliggjort. Du kan forhåndsbestille draktene ved å klikke deg inn her.

Nok en gang er det Nike som er draktprodusent. Den nye hjemmedrakten er en ikonisk rødfarge, som sammen med de hvite og svarte fargene gjør den til en klassisk United-drakt.

Den hvite kragen er tilbake på årets drakt, og designet minner om mønsteret som ble brukt på brystet av United-draktene tidlig på 20-tallet og i nyere tid.

En skjult knapp på kragen er også unik for skjorten. Den er rød og svart, inngravert med klubbnavnet. Det er også liten etikett i nakken hvor det står «Youth, Courage, Greatness», noe som skal representere klubbens verdier.

På baksiden av skjorten, under nakken, er det en svart djevel. Over ryggen er det en konstruert netting som understreker betydningen av formen til United.