fernandes224

Enorm rekke uten tap med Fernandes på banen

Manchester United har fått et skikkelig oppsving og har totalt fem tap i alle turneringer denne sesongen.

Blant dem som har bidratt til det er Bruno Fernandes.

Nå skal ikke midtbanespilleren alene ha æren for det, men 28-åringeen har en imponerende imponerende rekke uten å være på det tapende laget når han har spilt denne sesongen.

United har ikke tapt på 18 kamper når portugiseren har vært på banen. Det er den lengste nåværende rekken av kamper uten tap i United-troppen og dersom United unngår tap mot Arsenal søndag vil rekken øke til 19 kamper.

Sist United tapte en kamp hvor Bruno Fernandes var på banen var borte mot Manchester City på Ethiad tidlig i oktober.

Nå har tapte United riktignok 3-1 borte mot Aston Villa 1. november, men den kampen måtte Fernandes stå over grunnet fem gule kort. Han var også suspendert i kvartfinalekampen mot Charlton Athletic på Old Trafford i ligacupen, men den vant United 3-0.

Fernandes er også spilleren som har spilt flest minutter med fotball etter at Erik ten Hag tok over som manager for Manchester United, en sak du kan lese mer om her.

De siste 18 kampene med Fernandes på banen har gitt 15 seiere og tre uavgjorte. I den 18 kamper lange perioden har han levert fire mål og fire målgivende pasninger i tillegg har han pådratt seg fem gule kort.