Endelig skjer det ting på Old Trafford: – Pusser opp for millioner

Manchester United skal bruke elleve millioner pund på oppgraderinger på Old Trafford og Carrington ifølge engelsk avis.

Lenge før det lakk vann fra taket på Old Trafford før en kamp mot Manchester City i 2019 uttrykte United-fansen sin misnøye over den fallende standarden på klubbens stadion.

Mange mener Old Trafford har forfalt under Glazer-familiens ledelse.

I sosiale medier har det blant annet nylig blitt gjort et poeng av at døren som ble brutt opp under demonstrasjonene i vår ikke ble fikset på ukevis.

– Det smerter å si det, men Old Trafford fremstår som gammel. Gammel, litt billig og skitten, liksom, skrev Lars Morten Olsen i United-Supporteren i 2019.

– Fotballens Onkel Skrue sitter med armene i kors og ser forfallet skje. Det er provoserende, flaut og unødvendig.

Fredag møtte Joel Glazer fansen for første gang.

Da ble det stilt krav om at eierne investerer i stadion og treningsfasilitetene.

– Old Trafford er hjertet av Manchester United. Vi har brukt over 100 millioner pund de siste ti årene på infrastrukturelle prosjekter, og vi vil nå akselerere planene om ytterligere investeringer på stadion. Vi vil ha en dialog med fansen i prosessen, slik at vi får et stadion alle kan være stolte av. Det samme gjelder treningsfeltet, sa Glazer på møtet.

Mandag skriver Daily Mail at klubben har satt av elleve millioner pund til oppgraderinger på Old Trafford og Aon Training Complex i sommer.

Det innebærer blant annet:

  • Nye flomlys.
  • 1500 nye «safe standing»-plasser.
  • Oppussing av hjemme- og bortegarderoben.
  • Nytt digitalt billettsystem.
  • Nye fasiliteter for funksjonshemmede (fullført).
  • Nye treningsbaner og fasiliteter for herre- og kvinnelaget på Carrington.

Manchester United har for øvrig forklart at den nevnte døren på Old Trafford var spesiallaget og derfor ikke kunne byttes ut på dagen.

Mandag viste banemann Aaron Brocklehurst på Twitter at han er i gang med å gjøre Old Trafford klar for 2021/22-sesongen.