En ekte legende!

Testimonialkampen for Ole Gunnar Solskjær nærmer seg, og Magnus Wolff Eikrem forklarer her hvorfor han akter å være tilstede når 2OLEgend skal hylles….

Snart 18 år gamle Eikrem, som denne sesongen satser på å tilrive seg fast plass på Solskjærs reservelag, håper selvsagt å følge i sin Nordmøre-kollegas fotspor på Old Trafford, men inntil videre – og i alle fall i denne uken – velger han å delta i hyllningskoret. I så måte bidrar han med sitt på ManUtd.com:

"Jeg husker godt uken før Champions League-finalen i 1999. Jeg spilte fotball sammen med kameratene mine hjemme i Norge, mens jeg lot som om jeg var Ole som scoret vinnermålet…. Deretter gikk han, som vi alle vet, hen og gjorde nettopp det.

Hele Norge var så stolt. Det var en stor dag for Norge, ikke bare for United. Nevner man Champions League i hjemlandet mitt, tenker de aller fleste på Ole.

"Familien min og kamerater av meg kommer over til kampen på lørdag, så regn med mange nordmenn i Manchester!

"Ole er tidenes beste norske fotballspiller. Han beundres ikke bare for alt han har utrettet på fotballbanen, men også for arbeidet han nedlegger utenfor banen, slikt man ikke bestandig ser fotballspillere gjøre. Reiser man rundt i Norge, finner man ikke en eneste en som har noe negativt å si om ham.

"Han har inspirert meg en hel masse. Han var en ung spiller fra en liten norsk by, akkurat som meg. Plutselig spilte han Premier League-fotball og pøste inn mål for United. Som ung nordmann ga det meg håp om at også jeg kunne lykkes. Siden var jeg så heldig å få delta på Oles fotballskole i Norge, hvor jeg så ble lagt merke til av United. Jeg var veldig nervøs før jeg møtte ham, men han er en flott fyr.

"Da jeg kom til United traff jeg Ole nesten hver eneste dag, og han ga meg massevis av råd. Som trener har han ikke vært så veldig tøff mot oss ennå, men jeg er sikker på at det vil snu seg! Han har litt av Sir Alex i seg! Alle spillerne har stor respekt for ham, og vi vet at han vil gjøre det som er best for oss. Derfor er jeg også sikker på at han kommer til å bli en like god trener som han var fotballspiller."

Magnus Wolff Eikrem til ManUtd.com