– En sjanse for dem til å si «jeg bør spille på tirsdag»

Det kom noen gode søknader om spilletid mot PSG.

Seks endringer på laget, men tre poeng.

Det er ingen tvil om at Solskjær ser på tirsdagens kamp mot PSG som viktig, og han innrømte til MUTV etter kampen at en av tingene han måtte vurdere inn mot kampen var om Paul Pogba skulle hviles.

Han endte opp med å velge å bruke Pogba, og det må jo sies å ha gått rimelig bra.

Uansett var det flere som er ventet å spille tirsdag som her ikke startet – Victor Lindelöf, Marcus Rashford og Jesse Lingard, f.eks, men Ole Gunnar Solskjær mener en må stole på erstatterne – og at de i tillegg hadde en mulighet til å gi Solskjær hodebry før PSG-kampen.

– Du må stole på spillerne, for ligaen er viktig for oss, men det er en sjanse for spillerne til å si «jeg bør spille på tirsdag». Jeg har vært i den situasjonen selv noen ganger, og det handler om hvem som tar sjansen. Det var noen gode prestasjoner i dag, må jeg si.

LA INN EN MEGET GOD SØKNAD OM STARTPLASS MOT PSG: Anthony Martial.

– Hvis vi skal få suksess denne sesongen, så trenger vi at alle bidrar, og alle i stallen vet at de har en sjanse til å bidra uansett om det er nå, neste uke eller uken etter der igjen.

– Du må bare være klar når du får sjansen. Da jeg spilte var det slik at manageren alltid forsikret oss om at når du er en del av denne stallen, så er du viktig for oss.

Uniteds neste tre kamper er mot Paris Saint-Germain, Chelsea (FA-cupen) og Liverpool – hva er viktigst for Solskjær?

– PSG er den neste kampen, så det er den viktigste. Den neste er alltid den viktigste. En kan ikke slå det å være med i Champions League med Manchester United, så det er noe jeg ser frem til.

GLEDER SEG TIL TIRSDAG: Ole Gunnar Solskjær.