– En glede å se ham skinne

Benfica-trener Rui Vitória tror Victor Lindelöf med tiden blir en viktig mann for José Mourino. Les hva han og Eduardo Salvio sa på tirsdagens pressekonferanse.

Med Eric Bailly ute, er det nok gode muligheter for at svensken får sjansen fra start mot sin gamle arbeidsgiver onsdag kveld.

Lindelöf har ikke fått allverdens med spilletid hittil i høst, spesielt i Premier League, der han faktisk fikk sin debut mot Liverpool i helgen.

I Champions League har derimot 23-åringen startet begge kampene, først i en forsvarsfirer hjemme mot Basel, så i en treer med Bailly og Chris Smalling i Russland.

Selv om svensken har til gode å overbevise i ny rød drakt, er hans gamle sjef Rui Vitória sikker på at Mourinho har gjort et godt kjøp.

– Lindelöf er veldig god. Det er en fase med tilpasning, men i fremtiden vil han være en god spiller for Mourinho. Han har gode kvaliteter. Jeg blir glad når jeg ser Benfica representerer de beste klubbene i verden. Det er trist når gode spillere forlater oss, men det er en glede å se dem skinne, sa Benfica-treneren da han ble spurt om Lindelöf og Ederson. 

LES HVA MOURINHO SA HER: – Avslutter ikke karrieren her

– Skal ikke tenke konsekvenser

Vitória synes Mourinho har utviklet United til å bli et sterkt lag, men understreker at hans menn må ha troen på egne ferdigheter.

Laget har tapt de to første kampene i årets CL-gruppespill, og har på mange måter kniven på strupen før onsdagens batalje.

– Resultatene har ikke vært som vi håpet på, men vi må kjempe videre på det vi tror på. Det er en tøff utfordring, men det er viktig med fokus og konsentrasjon i morgen, sier Vitória. 

 Er dette nøkkelkampen for Benfica i CL?

– Det er en viktig kamp, men vi skal ikke tenke på konsekvensene før vi har spilt. Deretter vil vi analysere hva som eventuelt kan skje, men kun etter at vi har spilt. Det blir en krevende kamp mot et av Europas beste lag, men vi må være ambisiøse, tro og holde høy kvalitet, sier treneren. 

(Saken fortsetter under bildet)

HAR PRESSET PÅ SEG: Rui Vitória og Benfica må vinne mot United for å ha håp om avansement.

 Vi kan stoppe United

Høyrevingen Eduardo Salvio sier laget går til oppgjøret med store forventninger.

– Vi vet at det blir en vanskelig kamp, men vi har stor selvtillit og er sikre på at vi kan spille en god kamp.

– To tap i CL – er dere nødt til å vinne?

– Nei, vi ser på det som en mulighet, og vi håper at det blir en god kamp. Vi har en mulighet til å ta tre poeng, og det er det vi skal forsøke å gjøre.Vi vet at vi gikk på et brutalt tap (mot Basel), men laget vårt er ganske sterkt og vi stoler på spillerne våre. I morgen har vi en ny mulighet til å vise hvem vi er.

– Vi skal forsøke å spille vårt spill. De har fantastiske spillere, men det har også vi. Jeg synes ikke Herrera er bedre enn Pizzi eller Lukaku bedre enn Raul. Vi føler oss ikke svakere enn noen, så derfor tror jeg vi kan stoppe United.

Journalist Eivind Holth snakker fra Lisboa

Supporterklubbens Eivind Holth har akkurat vært til stede på pressekonferansen og den delen av Uniteds trening som var åpen i Lisboa. Her forteller han deg det du må vite fra de to seansene.

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Tuesday, October 17, 2017

Treningsvideo, Lisboa

United med leken oppvarming i Lisboa… 😁⚽…men hvem var det egentlig som vant før José Mourinho blåste i fløyta? 😂

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Tuesday, October 17, 2017