– En bekreftelse på retningen vi går i

Ole Gunnar Solskjær mener seieren mot City er Uniteds beste kamp siden han tok over.

Er dette Uniteds beste kamp siden Solskjær tok over? Det lurte en journalist på under Ole Gunnar Solskjærs pressekonferanse etter kampen mot City.

– Hvis en tar i betraktning hvem vi møter, og hvor vi spiller… ja, jeg synes det. Vi spiller mot et fantastisk lag som vil skape sjanser mot ethvert lag, men vi gjorde vårt beste for å gjøre dette til en underholdende kamp, for vi skapte enorme sjanser [selv].

LES OGSÅ: – Planen ble perfekt utført

– Hva betyr det for deg at du nå har slått et José Mourinho-lag og et Pep Guardiola-lag på fem dager?

– Heh… Tre dager!

Uansett antall dager, så er i alle fall Solskjær mektig imponert av det laget fikk til.

– Seriøst, de 24 timene mindre vi hadde [siden forrige kamp], det gjorde det vanskelig. Hvis en ser på det fysiske arbeidet disse gutta la ned, så er de 24 timene en stor, stor fordel [for City], og en kunne se det på slutten.

– Men personlig er jeg bare glad for at gutta får en bekreftelse på retningen vi går i. Vi ser ut som et Manchester United-lag, og det er viktig for meg.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær var ikke uventet meget fornøyd med Fred etter oppgjøret mot City.

– Sannsynligvis banens beste i dag. Han spilte mot Kevin De Bruyne, som sannsynligvis er den beste spilleren i ligaen, og jeg synes han var strålende. Det er herlig å se, for gutten fortjener det. Han og Scott har blitt en god duo.

Solskjær mener også at han sånn generelt har sett en forbedring i klubben siden han kom inn, selv om det også har vært en del motgang.

– Jeg har sett forbedringen til gutta siden jeg kom hit. Vi måtte forandre på stallen, endre på kulturen i stallen, endre på måten vi ønsket å spille på. Før slike kamper ser en jo så mange videoer… Jeg husker jo fjorårets kamp mot City, men det er ikke hyggelig å se på at City er så mye bedre enn oss.

– Vi har jobbet med kontringene helt siden jeg kom til klubben, for det er det United handler om. Ordet «kontring» høres egentlig litt negativt ut, for meg er det snakk om hurtig angrepsfotball med de riktige intensjonene. Når vi vinner ballen er det ingen vits i å spille ballen tilbake til keeper hvis sjansen er der til å spille oss gjennom. Vi hadde noen herlige pasninger gjennom, og vi har spillere med hurtighet og ferdigheter. Jeg hadde ikke likt å se James, Rashford, Martial og Lingard løpe mot meg! Vi visste at det var en sjanse for oss til å skape sjanser, og det gjorde vi, mange av dem.

VIKTIG: Marcus Rashford.