Solskjær: – Planen ble perfekt utført

Dette sa Solskjær etter kampen.

– Vi kommer til å huske denne!

Det sa en smørblid Ole Gunnar Solskjær i intervjusonen etter kampen mot City. United vant 2-1 på Etihad Stadium, mye på grunn av den herlige kontringsfotballen i førsteomgang.

– Vi ser så farlige ut når vi får ballen, og vi angriper er utrolig lag. Å forsvare seg slik vi gjorde, og å skape så mange sjanser… vi ville ledet med tre-fire mål om det ikke var for godt keeperspill.

– Det er tøft å ta ballen fra City. De kan drepe lag med spillet sitt, men vi ser farlige ut hver gang vi går fremover med hurtigheten og angrepstrusselen vår.

– Det betyr ikke noe hvor du vinner ballen, det handler om å gjøre noe positivt med den når du får den.

– Vil du at jeg skal lære deg noe, Pep?

– Laget hang sammen akkurat som de skulle, og individuelt måtte de grave dypt mot noen av de beste spillerne i verden. Det er en del av det. Det var en minneverdig kamp for Aaron [Wan-Bissaka], som har vært utrolig siden han kom til klubben.

– Vi forsvarte oss så godt, men så er en misfornøyde med at vi slipper inn på et hjørnespark, som ikke er Citys styrke, men jeg kan ikke klage for mye.

– David de Gea er den beste keeperen i verden. Vi har høye standarder for ham, og han er på vei tilbake til sitt beste.

NUMMER 1: David de Gea.

Perfekt utført

Også i MUTV-intervjuet ga Solskjær tydelig uttrykk for sin glede.

– Vi malte byen rød. I kveld må vi kose oss. Det blir et par glass rødvin for meg i kveld.

– Forberedelsene trenerapparatet gjør er fantastisk, og gutta utførte planen til perfeksjon, bortsett fra at keeperen deres gjorde noen gode redninger [som hindret det i å bli mer]. Vi skapte  mange sjanser. En kan snakke om forsvarsspillet vårt i dag, men en må si at angrepsspillet vårt – spesielt i førsteomgangen – var helt fantastisk. Hver gang vi hadde ballen følte jeg at vi kunne score.

FORNØYD MED BÅDE FORSVAR OG ANGREP: Ole Gunnar Solskjær.