Eksklusivt på våre turtilbud

– Vi ønsker at de som reiser med oss skal få ta del i unike opplevelser som de ikke får noe annet sted, sier Jørgen Rangnes.

Han er turansvarlig i Supporterklubben og til hver eneste hjemmekamp sørger han og reiselederkorpset for å skreddersy ulike arrangementer for dem som vil oppleve noe ekstra i forbindelse med Manchester-turen.

– Supporterklubben har 459 sesongkort i inneværende sesong, og til helgekampene selger vi i all hovedsak ut alle de turalternativene vi tilbyr. Hovedmålet på turen er naturligvis selve kampen, men vi ønsker også å tilby andre aktiviteter og fordeler til de reisende. For oss er det et viktig utgangspunkt at folk kan velge hva som passer for dem, sier Rangnes.

Tilbud som MUSCS-medlem

Supporterklubben har på vegne av medlemmene forhandlet fram rabatt følgende steder ved fremvisning av medlemskort for 2015/2016.

SENTRUM

Bem Brasil: 10 % (ikke lørdag)
TGI Friday: 10 %
Hard Rock Cafe: 10 %
Rosso: 10 % (ikke lørdag)
Cafe North: 10 %
Bella Italia: 20 % (gjelder Arndale, Piccadilly og Deansgate)

VED OLD TRAFFORD

Megastore: 10 %
Red Cafe: 10 %
Bishop Blaize: 20 % (dag etter match, både mat og drikke).
Trafford Centre: Rabatthefte i 40 butikker/spisesteder ved henvendelse i info-desk, hovedinngang.

Eksklusiv Old Trafford-tur

Et av tilleggsproduktene fra Suporterklubben er «Kick Off» på Old Trafford, et arrangement som har vist seg å være svært populært, mye på grunn av at Manchester United åpner dørene for Supporterklubbens medlemmer etter at «Drømmenes Teater» er stengt for allmenheten.

– Kick Off gir folk en smak av Manchester United helt i starten av turen. Vi besøker klubbens egen butikk, Megastore, og vi har omvisning på museet med et opplegg som er unikt for oss. Her kan de reisende blant annet prøve drakter og sko som spillerne har brukt i kamp, foruten å ta til seg Uniteds rikholdige historie. Vi samles deretter på Red Café til et uformelt samvær der vi får besøk av United-legender som helten fra FA-cupfinalen i 1990, Lee Martin og Arthur Albiston. Her har vi også alle barfasiliteter, opplyser Rangnes.

«Kick Off» er først og fremst myntet på dem som reiser med Supporterklubben, men dersom det er ledig kapasitet kan også andre benytte seg av dette tilbudet. Det er bare å forhøre seg til travel@united.no.

Moderne hoteller

Et annet tilleggsprodukt som mange reisende benytter seg av er turer til andre kamper i nærområdet når terminlisten tillater det.

OLD TRAFFORD FOR OSS SELV: Etter at Old Trafford er stengt for andre, holder Drømmenes Teater åpent kun som er med på supporterklubbens «Kick Off» fredag ettermiddag/kveld.
OLD TRAFFORD FOR OSS SELV: Etter at Old Trafford er stengt for andre, holder Drømmenes Teater åpent kun som er med på supporterklubbens «Kick Off» fredag ettermiddag/kveld. FOTO: ManUtd.com.

– Vi besørger transport og billetter til blant andre Stoke og Everton sine kamper. Vi forsøker fortrinnsvis å arrangere slike turer til andre Premier League-klubber, men ser også på andreklubber nedover i divisjonssystemet som er av interesse, forklarer Rangnes.

Det er imidlertid Manchester som har hovedfokus på turen, og en viktig del av oppholdet i Englands tredje største by er naturligvis oppholdet på hotellet.

– Crowne Plaza og Holiday Inn Express MEN Arena ligger begge to midt i sentrum, mens Hotel Football som kjent ligger så nær Old Trafford som det er mulig å komme. De er alle tre moderne hoteller og holder en standard som vi tror de reisende vil være fornøyde med. Fra hotellene i sentrum kjører vi busser på kampdagene til Old Trafford med retur etter kampslutt, forklarer Rangnes.

Som medlem i Supporterklubben får du også en rekke fordeler i Manchester.Supporetklubben samarbeider med en rekke spisesteder og butikker. Gjennom ditt medlemskap vil du få 10 – 20 % avslag på prisen ved fremvisning av medlemskortet.

RABATT FLERE STEDER: Hard Rock Cafe i Printworks er et av mange steder du får rabatt ved fremvisning av medlemskort i Supporterklubben. FOTO: Wikimedia
RABATT FLERE STEDER: Hard Rock Cafe i Printworks er et av mange steder du får rabatt ved fremvisning av medlemskort i Supporterklubben. FOTO: Wikimedia.

– Vi ønsker å gi de reisende frihet til å legge opp sitt eget program, men responsen fra våre reisende viser at tilleggsproduktene som vi tilbyr på våre fotballturer er både interessante og populære, sier Rangnes.