Duncan Edwards-klenodier under hammeren

En rekke gjenstander som tilhørte Duncan Edwards, deriblant vesken han bar med seg under flyulykken i München, havner nå på auksjon.

Sir Bobby Charlton sa Duncan Edwards var den beste spilleren han noen gang spilte med og Wilf McGuinness mener Edwards var den beste spilleren Manchester United har hatt.

Dessverre fikk United-fansen bare en smakebit på hva Duncan Edwards faktisk kunne blitt, for kun 21 år gammel døde Edwards av skadene han pådro seg i den tragiske flyulykken i München i 1958.

Nå skal mer enn 40 gjenstander som tilhørte Edwards selges via aksjonshuset Graham Budd

SISTE LIVSTEGN HJEM: Dette er telegrammet som Duncan Edwards sendte til vertsfamilien i Stretford like før katastrofen som kostet ham livet. Dette telegrammet er utstilt på Manchester Uniteds klubbmuseum på Old Trafford. 

Det er døtrene til Molly Leech, kvinnen Edwards var forlovet med Edwards da tragedien i München inntraff, som nå selger klenodiene.

Molly døde 68 år gammel i 2004, og beholdt i alle år gjenstandene og bildene som et minne om sin kjære Duncan som brått ble revet fra henne. 

Blant gjenstandene som skal selges er brev fra supportere som ønsket Duncan god bedring etter tragedien, private bilder, fotballprogrammer og, i følge auksjonshuset Graham Budd, vesken som Edwards hadde med seg under den tragiske flyulykken i München.

Auksjonen vil bli avholdt online 8. og 9. mars.