Drømmedebut for Palmer

Utlånte Aimee Palmer med en strålende start på sitt låneopphold i Sheffield United.

Det er ikke mange United-oppturer å finne denne helga, vi har lett med lys og lykte, men søndag ettermiddag må vi si at utlånte Aimee Palmer hadde en usedvanlig god debut da hun spilte sin første kamp for kvinnelaget til Sheffield United.

Palmer scoret to mål – og hun er ikke spiss. Allsidige Palmer har scoret for United fra en stopperposisjon, men hun kom til klubben som en defensiv midtbanespiller, og det var også på midtbanen hun spilte for Sheffield United mot Leicester søndag ettermiddag.

Sheffield United er ventet å kjempe i toppen på nivå to denne sesongen, og 7-1 mot Leicester (som tapte stort i serieåpningen også) lover godt.

Palmers første mål (4-0) var et skudd fra rett utsiden av boksen, mens mål nummer to (7-0) var på frispark. 

Elleville supportere

Casey Stoney har tidligere snakket med united.no om de utrolige supporterne til Manchester United.

– The Barmy Army! De er overalt. De er barmy [sprø, journ.anm.], men de er briljante. Uansett hvor vi drar, så er de der, og vi hører dem når de er der! De er en fantastisk supportergruppe, og vi setter stor pris på dem, sa Stoney etter at de møtte opp da United trente i Oslo. 

Ikke overraskende var de også representert på Sheffield United-kampen i dag for å støtte utlånte Palmer og ex-red Naomi Hartley:

I tillegg til dette kunne en også se et United-flagg til ære for Charlie Devlin (som ble frigitt av klubben i sommer) på Charltons hjemmekamp mot Lewes (0-0):

Det var garantert en nedtur for Devlin å bli frigitt, men det gjør nok godt for henne å se at hun ikke er glemt av United-supporterne.