– Drøm i oppfyllelse!

Romelu Lukaku strålte etter Premier League-debuten mot West Ham.

Romelu Lukaku scoret to mål i debuten, og viste hvorfor Manchester United betalte dyre dommer for ham.

Scoret gjorde også Anthony Martial og Paul Pogba like før slutt, og dermed endte det 4-0 mot West Ham søndag kveld.

– Laget viktigst

Lukaku svarer selvsagt i diplomatisk ånd etter kampslutt.

– Å spille her, og å score mål foran så mange, er en drøm som går i oppfyllelse. Det viktigste er likevel at laget vinner. I tillegg holder vi nullen, sier han til Sky Sports, og legger til:

– Nå må vi fortsette å jobbe bra.

Han er fornøyd med oppgavefordelingen til José Mourinho.

– Når en spiller for Manchester United har alle en jobb. Min jobb er å score mål. Alle gjorde jobben i dag, vi var kreative, skapte mye og scoret mange mål. Mourinho ønsker at jeg skal være en slags leder på laget, og å score mange mål. Vi jobber veldig hardt på trening, og det gir uttelling.

HERJET: Lukaku scoret to mål mot West Ham i debuten.

– Perfekt

Pogba spilte også, sammen med Nemanja Matic, en strålende kamp på midtbanen. I tillegg fikk han scoringen sin, og sørget for 4-0 like før slutt

– Perfekt start på sesongen! Vi kunne ikke ha startet bedre. 4-0 – det var akkurat det vi ønsket oss, oppsummerte han til Sky Sports.

Selvsagt er også han fornøyd med at lagkameraten innfrir fra første ligakamp.

– Jeg er veldig glad for Lukakus debut. Jeg var glad da han signerte, men nå har han scoret to mål og laget vant. Han gir laget mye, og det viste han oss i dag, sier han, og følger opp med skryt om Matic:

– Matic er en topp spiller. Han har erfaring, og kontrollerer kampene. Han har roen, sentrer og hjelper laget. I tillegg har vi Herrera og Fellaini, som også kontrollerer på midtbanen. Jeg føler meg komfortabel sammen med dem.

GOD KAMP: Paul Pogba scoret kampens siste mål søndag.

Nemanja Matic:

En annen som fikk sin Premier League-debut for Manchester United var Matic. Han leverte en strålende kamp, og var blant annet delaktig i 1-0-scoringen.

– Det var en veldig viktig kamp for oss. Det er viktig å starte bra og få tre poeng mot et godt lag. De var veldig kompakte i første omgang. Etterhvert fikk vi mer rom og skapte mer, sier Matic etter kampen.

– Vi får tre poeng, og neste kamp kommer vi til å ha enda mer selvtillit.

Dag Langerød, ansvarlig redaktør: