Dramatisk i Texas

Etter 2-2 mot meksikanske Tigres i første kamp, slo Uniteds U19-lag til med seier over Toronto i den andre. Den satt imidlertid svært langt inne.

Etter en jevnspilt første halvtime, der mesteparten av spillet foregikk mellom de to 16-meterne, oppsto det plutselig dramatikk på MoneyGram Soccer Park.

I en duell med en kanadisk motspiller, gikk Uniteds D’Mani Mellor [bildet over] uvørent inn med en høy støvel. Resultatet ble direkte rødt kort og et United med ti mot elleve i to tredeler av oppgjøret.

Det ble en tøff prøve for de unge rødtrøyene. Toronto tok gradvis mer og mer over og presset på for et åpningsmål, men heroisk kjempende United-spillere, inkludert en god og heldig Matej Kovar mellom stengene, klarte i det minste å holde nullen frem til pause.

Så kontres det

Toronto fortsatte å presse på etter hvilen, men til tross for forsøk på forsøk, lyktes de ikke i sine forsøk på å bryte igjennom. Det skulle de få svi for.

Bare fem minutter gjensto av kampen da United plutselig slo kontra, og før noen rakk å få summet seg lå ballen i nettmaskene bak Toronto-keeperen. Målscorer? Innbytter Mason Greenwood [hvem ellers?]. Helt ubemerket hadde han sneket seg inn i det kanadiske feltet, og da pasningen kom fra Tahith Chong, holdt han som vanlig hodet kaldt.

Dermed endte det med 1-0-seier til de langveisfarende, som natt til torsdag [00.00] skal ut i sin siste gruppespillkamp. Da venter japanske Higashi Fukuoka, et lag som til nå har tapt begge sine kamper.

Les også: Imponerende comeback

United 1-0 (0-0) Toronto

Dallas Cup
26. mars 2018

85. min.: 1-0 Greenwood

United: Matej Kovar; George Tanner, Luca Ercolani, Ethan Laird, Brandon Williams, James Garner, Ethan Galbraith, Dion McGhee, Millen Baars, Nishan Burkart, D’Mani Mellor 32

Benyttede innbyttere: Josh Bohui, Tahith Chong og Mason Greenwood. Vi har ingen opplysninger om når de kom inn eller hvem de erstattet.
I tillegg til ovennevnte består troppen også av følgende spillere: Alex Fojtícek, James Thompson, D’Shon Bernard, Max Dunne, Jake Kenyon, Aidan Barlow og Largie Ramazani.