Djevelen ligger i detaljene

José Mourinho overlater ingenting til tilfeldighetene. Nå kan United-Supporteren gi deg et eksklusivt innblikk i hvordan United-manageren opererer på treningsfeltet.

At resultater alltid har førsteprioritet hos José Mourinho, har det aldri hersket noen tvil om, og gjennom en taktisk tilnærming til spillet har den 54-årige portugiseren oppnådd suksess ved å legge strategier som setter motstanderen ut av spill.

– Det er mange poeter i fotballen, men poeter vinner ikke trofeer, som Mourinho sa etter Europaleague-finalen i Stockholm.

For Mourinho er fotball som et sjakkparti, og derfor er det på treningsfeltet den viktigste jobben legges ned.

Det er der Chris Smalling og Phil Jones lærer hvordan de skal håndtere Mohamed Salah og Philippe Coutinho, det er der Marcus Rashford terper frisparkene han skal slå mot urutinerte Mile Svilar, og det er der United-laget sveises sammen som et Mourinho-maskineri av beste varemerke.

I en fotballverden der Aon Training Complex er fullstendig stengt for journalister og andre interesserte, kan United-Supporteren gi deg en liten sniktitt på hva som skjer bak kulissene på Carrington.

ENKLE ØVELSER: – Isolert sett var det ingen «wow-faktor», men alt passer inn i den aktuelle kampplanen og er ekstremt godt organisert. Øvelsene er ganske ofte enkle, men når du setter dem sammen blir det en helhet, forteller Martin Reier, som så Mourinho forberede United før forrige sesongs bortekamp mot Stoke.

DU MÅ VÆRE MEDLEM FOR Å LESE DENNE SAKEN

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake