Disse vant vervekonkurransen

Vi delte ut tur, hotellpakke, drakter og DVDer. Sjekk vinnerne her.

Supporterklubben avsluttet 2012/13-sesongen med en vervekonkurranse, og nå er det klart hvem som stikker av med de gjeveste premiene – henholdsvis en full tur og en hotellpakke til en valgfri kamp i 2013/14-sesongen.

Til slutt viste det seg at Tron Nordhaug fra Askim vervet flest medlemmer, og han kan dermed glede seg til en full tur til Manchester.

siralexfHans Erik Bjerkelund fra Vossestrand vervet nest flest – og vinner dermed en hotellpakke til Manchester.

Supporterklubben takker og bukker og gratulerer også følgende personer med premier.

Hjemmedrakt 2013/14 u/trykk:

Åsa Johanne Nordheim, Tromsø, Finn Erling Berg, Tønsberg og Kristian Bendiksen, Sæbøvågen

 Retrodrakt:

Jan Hansen, Silkeborg(Danmark), Kristian Klaastad, Oslo, Espen Solem, Malvik, Roger Ryberg, Filtvet, Stian Myklebust, Egersund.

 Sesong-DVD 2012/13:

Joachim Rosen, Ramlösa(Sverige), Helge Ivar Gjertveit, Haugesund, Lars Lysstad Nordgreen, Oslo, Kristian Moe Sæbø, Lærdal, Roger Opsahlhagen, Fåberg

 Merk:

Vinnere av turer og trøyer blir kontaktet på e-post. Vinnere av sesong-dvd får dvd tilsendt direkte i posten. Til vinnerne av de to turene: Det tas forbehold om at noen av pakketurene kan være utsolgt. Dersom vinner ønsker å se en kamp som er utsolgt kan han/hun reise på kamp kommende sesong istedenfor.

 Reglene var:

Vinneren ble den personen som vervet flest personer inn i Supporterklubben, nummer to vervet nest flest etc. I tillegg ble det delt ut fem DVDer til fem tilfeldige deltaker som har vervet noen.  Den som ble vervet måtte også betale medlemskapet for at vervingen skulle bli godkjent.