Kvinnelaget slapp med skrekken

Manchester Uniteds kvinnelag reiste til Liverpool for å spille mot Everton søndag ettermiddag.

Casey Stoney valgt å starte med følgende ellever:

United hadde ikke vunnet en kamp siden 19. januar, og var desperate etter å komme tilbake på vinnersporet.

Det klarte Casey Stoneys utvalgte også, selv om det som så ut som en komfortabel seier ble til en mer dramatisk slutt enn man ønsket.

En 3-0-ledelse ble nemlig til 3-2 og hektiske sluttminutter før United kunne juble for seieren.

1-0 til United: Galton

Machester United tok ledelsen etter et vakkert angrep fra kvinnene. Ella Toone spilte ballen ut til Leah Galton på venstresiden av sekstenmeteren, og Galton gjorde videre jobben selv.

På praktfullt vis scoret venstrekanten etter å ha vendt av en forsvarer.

2-0 til United: Galton

Samme dame satte inn 2-0 etter nok en vakker avslutning. Denne gangen sto Jess Sigsworth for den målgivende pasningen.

United gikk inn til pause med en komfortabel 2-0-ledelse.

3-0: Toone 63 min

Etter hvilen var det Ella Toone som skulle stå for Uniteds mål. Videoen under viser et vakkert forarbeid.

Kvinnene ledet 3-0 og det så med andre ord ut til at kvinnene skulle gå inn til komfortabel seier. Det gjorde de ikke og Everton kom sterkt tilbake.

Everton reduseret to ganger

Danielle Turner satte inn 3-1 etter 67 minutter, og Lucy Graham gjorde det ekstra spennende da hun satte inn 3-2 målet etter 82 minutter.

Flere scoringer ble det ikke og Manchester United fikk en viktig seier mot Everton søndag ettermiddag.

Se terminliste, se alle resultater og les alle kampreferat for kvinnelaget her.

Everton 2-3 (0-2) Manchester United

Women’s Super League
Halton Stadium

Mål: 0-1 Galton (21), 0-2 Galton (29), 0-3 Toone 63, 1-3 Turner (67), 2-3 Graham (82)

United: Mary Earps – Kirsty Smith, Abbie McManus, Millie Turner, Lotta Ökvist – Hayley Ladd, Jackie Groenen, Ella Toone (Katie Zelem 78) – Leah Galton (Lizzie Arnot 66), Jess Sigsworth (Martha Harris 75) – Jane Ross
Ubenyttede innbyttere: Aurora Mikalsen, Amy Turner, Aimee Palmer,