antony

United snudde til seier mot Barcelona – videre i Europa League

Som i det første oppgjøret havnet vi under mot Barcelona, og igjen snudde vi 0-1 til 2-1.

Denne gangen holdt imidlertid United på ledelsen, og dermed er Erik ten Hags menn klare for åttedelsfinale i Europa League – med 2-1-seier på Old Trafford og 4-3 sammenlagt.

Robert Lewandowski sendte Barcelona i føringen 18 minutter ut i kampen fra straffemerket, etter et noe omdiskutert felling fra Bruno Fernandes.

Ledelsen holdt katalanerne på til pause, men kun et par minutter ut i andreomgangen var utligningen et faktum. Fred mottok ballen på 16 meter og banket ballen med høyrefoten ned i det høyre hjørnet.

Og i det 73. minutt kom avgjørelsen. Et skuddforsøk fra Fred ble blokkert, og ballen havnet ute hos Antony til høyre. Brasilianeren, som kom inn ved pause, curlet ballen lekkert ned i motsatt hjørne.

På overtid var Lewandowski svært nær å ødelegge for United, men på streken ventet Raphaël Varane, som i siste liten fikk avverget scoring imot.

Dermed endte det med United-jubel!

United: De Gea – Wan-Bissaka (Dalot 66), Varane, Martinez, Shaw – Casemiro, Fred – Fernandes, Sancho (Garnacho 66), Rashford (McTominay 87) – Weghorst (Antony 45).

Ubenyttede innbyttere: Heaton, Lindelöf, Maguire, Malacia, Sabitzer, Pellistri, Elanga, Mainoo.