alvpres

Fernandez & co med vill rekke i Championship

Coventry 0-1 Preston

United-talentet Alvaro Fernandez var etter tre uker på sidelinjen omsider tilbake på banen for Preston onsdag kveld. Det ble et vellykket comeback.

Fernandez kom inn etter 66 minutter, og var dermed på banen da Emil Riis avgjorde kampen sju minutter senere.

En 1-0-seier i seg selv er ikke så rart, men det spesielle etter onsdagens kamp er at Preston nå har spilt sju kamper – ti og en halv time med fotball – uten å slippe inn mål denne sesongen.

Målforskjellen etter de sju kampene er imidlertid bare 2-0, etter fem 0-0-kamper og to 1-0-seirer hittil i sesongen.

Manchester City 6-0 Nottingham Forest

Det ble ingen god dag for Dean Henderson i Manchester. Etter å ha holdt Forest inne i kampen i helga ved å redde et straffespark fra straffeekspert Harry Kane, så var Forest aldri i nærheten her.

City vant til slutt hele 6-0.

Å skylde det på Henderson vil det nok uansett ikke være noen som gjør, selv om det ble seks baklengsmål.

Nottingham Post gir Henderson karakteren 5, og nevner at distribusjonen kunne vært bedre i denne kampen.

Nottingham Forest v West Ham United - Premier League
TAPTE: Dean Henderson og Nottingham Forest.

Marseille 1-0 Clermont

Marseille vant 1-0 mot Clermont etter å ha tatt ledelsen noen minutter etter pause.

Eric Bailly fikk litt over en halvtime da han debuterte mot Nice i helga, og her fikk han sin første kamp fra start, og han spilte hele kampen.

Siden Marseille holdt nullen både her og i kampen mot Nice, så må vel det sies å ha vært en vellykket start for ivorianeren. Han pådro seg for øvrig et gult kort mot slutten av Clermont-kampen.

Marseille ligger på tredjeplass i Ligue 1, men med samme antall poeng som både serieleder PSG og Lens.

baillyutd
VANT: Eric Bailly & co.

Altrincham 1-2 Chesterfield

Etter noen kamper utenfor laget, så var Dermot Mee tilbake i Altrinchams startoppstilling mot Chesterfield.

Det endte med et 1-2-tap, etter at Altrincham ledet til pause.

Mee var kanskje noe passiv i feltarbeidet på utligningsmålet, mens vinnermålet kunne han ikke gjøre stort med (og han var der også fast bestemt på at målet burde vært annullert).

Queens Park Rangers 3-1 Hull City

Ethan Laird fikk sin fjerde strake start for QPR og har gjort høyreback-plassen til sin egen for Michael Beales mannskap.

Etter å ha levert en god kamp borte mot Watford sist, hvor Laird leverte en strålende assist og var en viktig bidragsyter til at QPR til slutt vant 3-2, fikk Laird tirsdag være sist på ballen og fikk æren av å være sist på QPRs 2-0-scoring.

Backen kom på et løp inn i feltet og ble funnet av et perfekt innlegg fra lagkamerat Kenneth Paal. Ballen landet perfekt på venstrefoten til den lynhurtige backen som fra straffemerket avsluttet på volley ned i det høyre hjørnet, et utsøkt angrep.

QPR klatret med det opp på 5. plass etter å vunnet to strake kamper.

Birmingham City 1-2 Norwich City

Hannibal Mejbri ble presentert som ny Birmingham City-spiller mandag kveld og var allerede tirsdag å finne i kamptroppen til John Eustace.

En time ut i oppgjøret fikk Mejbri også sin debut for Championship-laget, men han kunne dessverre ikke gjøre så mye med at Norwich gikk seirende ut av oppgjøret. Hannibal kom inn som spiss og spilte falsk nier den halvtimen han fikk.

– Han kommer til å bidra med energi og entusiasme. Han er United-spiller og veldig god teknisk. Han kan garantert underholde fansen litt og bidra offensivt, men han er også svært hardtarbeidende uten ballen.

– Han er 19 år og har aldri vært på utlån før, så for ham er dette en helt ny erfaring på dette nivået. Og det er vanskelig. Vi har mye godt i vente fra ham, men han har også mye å lære, sier Birmingham-manager John Eustace om Hannibal etter debuten.