Dette sier Donny van de Beek om United-ryktene

Ajax-spiller Donny van de Beek har blitt koblet til United denne uka, av flere seriøse journalister som følger United tett.

At United (og også Real Madrid, angivelig) er interessert i den nederlandske landslagsspilleren, betyr uansett ikke at en overgang nødvendigvis er aktuelt nå.

Den 22 år gamle midtbanespilleren har blitt intervjuet av nederlandsk TV, og der avviser han at en overgang i januar er aktuelt.

– Det er ikke noe jeg kan eller ønsker å gjøre for øyeblikket. Jeg har sagt det før, og jeg vil si det igjen: Jeg blir i Ajax denne sesongen, og kanskje neste sesong også.

BLIR I AJAX: Donny van de Beek blir værende i Amsterdam – i alle fall foreløpig.

– Disse rapportene om Real Madrid og Man United er et godt tegn, men det er ikke viktig nå. Jeg har sagt at jeg vil bli i Ajax, og det kommer jeg til å gjøre med 100% sikkerhet.

Ikke akkurat bare en uttalelse av den typen en gir fordi en ikke kan si noe annet, altså.

Han ble videre spurt om han kunne se både positive og negative sider ved en eventuell overgang til United, en klubb som sliter med å finne tilbake til gamle høyder, så svarte Van de Beek bekreftende.

– Ja, du har rett. Du se kan se på det slik. Det er ikke noe jeg tenker på akkurat nå, men det du sier er riktig.

BEEKMØRKT: Donny van de Beek har kanskje øvd inn Solskjær-feiringen, men det er lite som tyder på at han havner i United i januar. Her etter å ha scoret mot Valencia i Champions League i oktober.