Dette sier Solskjær om trekningen

– Vi ønsker å vinne Europa League, selvsagt.

Astana.
Partizan.
AZ. 

Det var motstanderne United fikk servert i fredagens Europa League-trekning.

LES OGSÅ: EL-trekningen: – Det store spørsmålet er hvor mye vi kan rullere
LES OGSÅ: 
Starter mot Astana

– Det er interessant, sa Ole Gunnar Solskjær til MUTV om trekningen.

TREKNING: United fikk kanskje ikke den aller tøffeste gruppen rent sportslig, men reiseveien blir lang.

– Det blir noen nye ansikter for oss der. En vet aldri hva en vil ende opp med – en kan få korte turer opp til Skottland, eller en kan ende opp i Kasakhstan slik vi har gjort!

Astana: – Det vil bli en ny erfaring. Jeg snakket akkurat med Scott [om det], som var der med Skottland. Det er en kunstgressbane, og banen er god, men flyturen og reisen vil bli lang.

Partizan: – Jeg hadde en fin prat med Nemanja [Matic] i dag om Partizan også, siden de slo mitt Molde-lag i går! Jeg så kampen, og de har Zoran [Tosic] selvsagt, som pleide å spille her. Jeg hadde ham på reservelaget. Vi spilte sist mot dem i 1966, visstnok, så det vil bli en ny erfaring for oss alle.

AZ Alkmaar: – Jeg reiste for å se Sergio i Alkmaar da han spilte for dem, faktisk, mens jeg var borte med reservene på en turnering.

– Vi kommer til å ha noen tøffe kamper, men vi vet eksakt hva vi trenger å gjøre når vi kommer til disse kampene, og vi kommer til å sette oss ned og tenke på logistikken.

GAMMELT BEKJENTSKAP: Zoran Tosic, her i aksjon for CSKA.

– Vi ønsker å vinne denne turneringen, selvsagt. Det er en turnering som vi kjenner godt til, og vi vant den for noen år siden, og den kan være en vei inn i neste års Champions League. Det er også en måte vi kan bruke stallen på, og noen unggutter vil spille disse kampene.

– Vi kommer til å rette fokus mot det når kampene kommer, og vi ser hvordan vi ligger an. Vi ser frem til at kampene skal komme på rekke og rad nå, for det er ikke nok [kamper] i den nåværende perioden.