Dette mener Solskjær om trekningen

Solskjær har sett Club Brugge denne sesongen, og tror ikke det blir direkte enkel motstand.

Club Brugge ble Uniteds motstander i 16-delsfinalen i Europa League.

I et intervju med klubbens app har Ole Gunnar Solskjær uttalt seg om trekningen.

– Jeg så Club Brugge mot PSG og Real Madrid. De gjorde det godt i Champions League, og holdt seg inne i de fleste av kampene, men med ett eller to stygge tap, sier Solskjær.

En titt på resultatene viser at det bare ble ett stygt tap, på fire kamper mot PSG/Real Madrid, nemlig 0-5-tapet mot PSG på hjemmebane. Ellers ble det et 1-3-tap hjemme mot Real Madrid (sen punktering), 2-2 borte mot Real Madrid (etter å ha ledet 2-0), og et knepent 0-1-tap borte mot PSG.

– De er et godt lag. De topper den belgiske ligaen, og morsomt nok pleide jeg å ha deres andrekeeper Ethan Horvath i Molde, så det blir godt å se ham igjen.

– Det vil bli tøffe kamper, men det vil en uansett få i utslagsrundene. Vi håper å avansere til åttendedelsfinalene.

HAR SETT CLUB BRUGGE I AKSJON: Ole Gunnar Solskjær.

– Vi vet hvor gunstig det kan være

United-ambassadør Park Ji-Sung har også snakket om trekningen.

– Det er ingen enkle lag på dette stadiet [av turneringen], så vi må forberede oss godt hvis vi ønsker å vinne. Laget gjør det bra for tida prestasjonsmessig, så forhåpentligvis kan vi få gode resultat.

– Vi vant dette troféet for noen år siden, og vi vet hvor gunstig det kan være, spesielt siden du går direkte inn i Champions League.

INGEN WALK IN THE PARK: Vi vet ikke om Park ble SÅ glad som dette for trekningen – han sier at det ikke er noen enkle lag på dette stadiet av turneringen, men synes den siste tidas spill har vært oppløftende.

– Ser virkelig frem til det

Club Brugge-manager Philippe Clement er storfornøyd med trekningen.

– Vi er garantert å spille for fulle hus igjen. Manchester United er en ny utfordring for gutta mine, og jeg ser virkelig frem til det, siteres Clement på av HLN.

– Europa League er veldig viktig for United, så de kommer ikke til å spare seg i kampene mot oss. Men vi spiller vår egen fotball, vi vet hva omstendighetene er, og vi kommer til å kaste oss fullt inn i det.

Clement drømmer om avansement, men tar selvsagt ingenting på forskudd.

– Jeg er ikke typen til å feste i forkant, jeg er heller mannen som vil nyte det etterpå.

FIKK BANK SIST: United vant til sammen 7-1 mot Club Brugge i Champions League-kvalifiseringen i 2015.