Dette mener Giggs at vi trenger

Hva mener Giggs om hva United trenger?

Ryan Giggs har blitt landslagssjef for Wales, men hans hjerte er selvsagt fortsatt i United.

I et intervju med South Morning China Post har Giggs snakket litt om hvor han synes United kunne trengt noe ekstra.

– Jeg tror vi ser OK ut på topp. Vi har Lukaku som scorer mål, Sánchez, Rashford, Jesse… du har mange muligheter der fremme.

Giggs føler det i større grad har manglet en midtbane som fungerer helt som den skal.

– Vi trodde Pogba ville være den offensive midtbanespilleren som jeg ville likt å se. De vokser ikke på trær, dessverre, de Modrid/Kroos-typene som kan holde på ballen.

– Jeg tror også vi trenger en midtstopper. Alle de suksessfulle United-lagene opp gjennom – Pallister, Bruce, Jaap Stam, Ferdinand, Vidic – har hatt førsteklasses stoppere. De vokser heller ikke på trærne. Jeg vet ikke hvem vi får, men jeg synes en midtbanespiller og midtstopper er viktig [å få inn].

EN AV STOPPERNE SOM BLIR KOBLET TIL UNITED: Toby Alderweireld.

Bale?

Og hva tenker egentlig Giggs om Gareth Bale, som det aldri blir helt slutt på spekulasjoner om, og som han jo tross alt er sjefen til på landslaget?

– Jeg synes han er en Manchester United-spiller. Jeg tror fansen ville elsket ham, men han er i en klubb der han har vunnet tre Champions League-triumfer [på rad], så hvorfor ville du reise?

– Sist sesong var han frustrert, og jeg kan forstå det, men med en ny manager er jeg sikker på at han vil vente for å se hvordan han gjør det, og om han er en del av planen til den nye manageren.