– Dette kan koste tittelen

Jamie Carragher peker på José Mourinhos poengfangst mot topplagene.

Manchester United har hatt en strålende innledning på sesongen. Etter åtte kamper spilt har de 20 poeng; seks trepoengere og to uavgjort. Bare Manchester City, med sine 22, har flere poeng.

Lørdag spilte United uavgjort, 0-0,  borte mot Liverpool på Anfield. Det er langt fra José Mourinhos første poengtap mot et topplag. Nå er riktignok Liverpool på åttendeplass.

– Som forventet

Det mener Sky Sports-ekspert Jamie Carragher bør bekymre United-fansen.

– Jeg har imidlertid ingen som helst problem, whatsoever, med kampen José Mourinho gjennomførte lørdag. Han har alltid gjort det slik, det var som forventet før kampen, sa «Carra» innledningsvis på Monday Night Football..

– Kritikken kan komme mot slutten av sesongen, dersom resultatene i de store kampene ikke bedrer seg, og det koster Manchester United tittelen, sa han videre.

– Fungerer ikke

Videre har Sky Sports, i lenken over, lagt frem alle Mourinhos bortekamper mot topp-seks-motstand siden januar 2015. På ti møter har det endt med fem tap og fem uavgjort. Det resulterer i fem poeng og et snitt på 0,5 pr. kamp.

– José Mourinho har alltid, med rette, hatt merkelappen som en mann for de store anledningene. Men måten han har gjort det på i det siste, fungerer ikke, sier den tidligere Liverpool-stopperen.