Dette er våre største høyrebacktalenter

– Dessverre for ham har han hatt et par skader denne sesongen, ellers tror jeg han ville vært på førstelaget slik som Brandon.

Mange United-supportere er opptatt av hvilke forsterkninger vi kommer til å kjøpe inn når overgangsvinduet etter hvert åpner igjen, men mange er også opptatt av at det skal komme forsterkninger fra egen avdeling i tillegg.

I en artikkelserie nå ser vi derfor på unggutta i de ulike lagdelene.

Om dere har vært på United-kamp, enten det er herrelaget, kvinnelaget eller noen av ungdomslagene, så er det store sjanser for at David Pritt var på kampen også. Mange kjenner ham som Academy Review på Twitter, og han har vært på godt over 100 kamper hittil i 2019/20-sesongen – der United-kamper på ulike nivå har klar soleklar hovedprioritet. Vi har snakket med Pritt til denne artikkelserien for å få hans vurdering av noen av akademispillerne, mens undertegnede også bidrar selv med egne tanker om spillerne.

Den første saken handlet om burvokterne, hvor spesielt en ung tsjekker fikk mye ros. Den andre saken handlet om midtstopperne, hvor en 17-åring ble omtalt som den beste stopperen Pritt har sett på den alderen. I de to neste sakene handler det om gutta på hver sin side av stopperne, nemlig backene, og først ut er høyrebackene.

(Lenger fremme på banen blir det for øvrig noe færre saker, på grunn av litt mindre definerte roller – kantspillere/spisser glir ofte litt over i hverandre, spesielt på akademinivå.)

Er det noen nye Brandon Williams-er på vei på motsatt side?